Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Olyan van, hogy valaki az...

Olyan van, hogy valaki az édes íztől függ (nem feltétlen a cukortól)?

Figyelt kérdés

Van olyan, hogy valaki az édes íztől függ? Nem feltétlen az olyan dolgoktól, amiben van fehér cukor, hanem csak az édes íz?

Mert kiskoromban/tinikoromban imádtam a sütiket, édes ízt (chipset mekis sültkrumplit annyira nem is) aztán lefogytam (persze visszafogtam az édességeket)

de az édest ízt azóta is imádom!!

Komolyan, az édesítőtablettát marokszámra eszem... nekem tökmindegy, most hogy fehér cukor vagy édesítő, igazi kóla vagy édesítős üdítő...

csak édes legyen..

komolyan nemtom hány édesítőtablettát megeszek önmagába natúrba...

tudom, hogy nem egészséges, meg rákkeltő...

ilyen van? Mert cukorfüggőségről hallottam amikor az ember a fehér cukortól függ, de ilyen is van hogy maga az édes íz? mármint amint édeset eszem megnyugszom... pl ülök a gép előtt vagy tv-zek és eszem az édesítőtablettákat...

tényleg lehet csak az édes íztől függeni?

2013. jan. 15. 17:32
 1/3 anonim válasza:
Mi nők általában gyakran kívánunk édeset,de szerintem amit Te leírtál,az már nem normális.A helyedbe elmennék egy vércukor vizsgálatra.Mert ha ez a problémád nem is abból adódik,hogy valami nincs rendben a cukroddal,előbb-utóbb ebből komoly bajaid lehetnek.Egyébként,ha már édeset kívánsz,egyél meg inkább 1-1 kanál mézet,az nem olyan káros!
2013. febr. 7. 21:47
 2/3 A kérdező kommentje:

A méz se segít... volt hogy egy ültő helyemben fél bödönnel (asszem 0,7-8 vagy 1 kg) mézet megettem...

úgy hogy keksszel együtt, tehát nem egymagában de nem bírok leállni 5-10 evőkanál után se :( imádom a mézet! sőt sztem jobb mint a fehér cukor. leginkább folyton mézet ennék, de ugye eléggé drága, így maradnak a csokik/cukorkák ha olyanom van, de mivel próbálok ügyelni az alakomra inkább az édesítő. 1200 tabletta kb 340-400 forint, ez jön ki legjobban és az édes ízt is érzem

2013. febr. 9. 11:25
 3/3 anonim válasza:
Orvosnál voltál már ezzel?
2013. febr. 9. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!