Ugye a kezdeti éhségérzés elmúlik egy idő után?
Figyelt kérdés
Nemrég elkezdtem diétázni, normálisan, egészségesen ettem, nem éheztem, de mégis iszonyatosan éhes voltam. Elõtte rengeteget ettem, szerintem emiatt lehetett, akkor szinte egész nap eszegettem valamit. És amikor áttértem a normális étkezésre, egyik este iszonyatosan szédültem, alig volt erõm, aztán eldöntöttem, ez így nem mehet tovább, ennem kell, bekaptam egy rétest, és már azzal tele lettem. Aztán ettem egy kis levest is, és utána egy napig hasmenésem volt.
Most szeretném újra megpróbálni a diétát, bár most kicsit többet eszek, meg sokat iszok, ugye többet ilyen akkor bem fordul elõ? Egy idõ után ugye nem leszek farkaséhes?
2013. jan. 12. 12:29
1/6 anonim válasza:
Hát az egyik oka az hogy gondolom az átlagosnál többet ettél, egy idő után szűkülni fog a gyomrod, vagyis kevesebb ételtől is "jóllakott" leszel. De ha már rétessel próbálod elűzni az éhségedet, nem hinném hogy hű de jól megtervezett a diétád, a sütemények K*rvára nem jók diéta alatt.
2/6 A kérdező kommentje:
Tudom, most már ha visszagondolok, látom, hogy nem volt tökéletes a kajám, mert alig ettem szénhidrátot, ami ugye energiát ad. Szerintem ezért lehettem olyan fáradt, azért szédelegtem. Most igyekszem normálisan kajálni, nem éhezni... Mert szerintem rendben volt az egész, csak még pluszban kellet volna ennem 2 szelet tk kenyeret meg egy kis húst, mert azt sem igazán ettem, mert nem volt itthon....
2013. jan. 12. 12:56
3/6 anonim válasza:
Tervezd innen a diétádat, válaszd ki hogy te ezek közül hova tartozol, és egy olyat vagy ahhoz hasonlót használj.
4/6 anonim válasza:
Ha fogyni akarsz, és vékony maradni, akkor egész életedben éhezned kell. Persze nem a szó hagyományos értelmében, hanem abban, hogy sosem fogsz úgy enni, hogy jól is lakj.
5/6 Awful11 válasza:
Utolsó te egy f*sz vagy, látszik, hogy semmit nem értesz ehhez a témához!! Kérdező neked pedig rendes szálkásító étrend és aerob edzés kell!! Ha normálisan csinálod az étrendet akkor nem fogsz éhezni!! Ha kell az étrend írj és leírom!
6/6 anonim válasza:
Szia! Nekem az segített hogy a ch-t kicsit lejjebb vittem a szokásosnál és azt is igyekeztem főleg zöldségekből bevinni,a zsírt pedig felfelé vittem (pl: zsírosabb húsok,sonka,magvak,sajt). Elmúltak az éhségrohamaim,korábban ebéd után 1-2 órával már kopogott a szemem az éhségtől,így pedig simán kibírom estig,tele vagyok energiával :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!