Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik diéta a leghatásosabb?

Melyik diéta a leghatásosabb?

Figyelt kérdés
163 cm 63kg és 24 éves vagyok, szeretnék legalább 10 kg-ot lefogyni,a leghatásosabb módszert keresem mielőtt neki fogok.Hipoxy trainingről mi a véleményetek?
2009. aug. 28. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

minden diéta hatásos, csak az a baj velük, hogy egyszer abba kell hagyni őket.

ilyenkor mivel valamit biztosan megvontál magadtól (pl édességeket), természetesen visszatérsz a diéta előtti étkezési szokásaidhoz, és visszahízol.

ezért nem diétázni kell, hanem életmódot váltani.

a Norbi Update rendszer pontosan ilyen. nem kell semmi megvonnod magadtól, és életed végéig ehetsz úgy, ha mellette sportolsz is, dupla siker.

nekem bevált, én szeretek enni, ezért tökéletes ez a módszer, mert itt lehet enni, sokat is.

2009. aug. 28. 11:55
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

egyik sem.

a kulcs az életmódváltás.

Semmi értelme, hogy 3 hónapig nem eszel cukrot, lisztet, szemétkaját, édességet, cukros üdítőt, mert hiába fogysz le, ha visszatérsz ezekre a kajákra akkor úgyis visszahízol.

Sportolni pedig muszáj, anélkül nincs egészséges fogyás.

Majd valaki aki jobban ért hozzá, elmondja hogy mit kell tenned. De jegyezd meg hogy a 90napos baromság meg a többi hosszútávon szart se ér, ráadásul egészségtelen.

(Én nem azt mondom, hogy nincs ember aki fogyott volna a 90napossal. De, biztos vannak páran. Hallottam olyanról, akinek abba kellett hagyni a kialakult vitamin-és nemtomm milyen hiánya miatt. De most ebbe nem mennék bele, nem ez a kérdés)

Sok sikert, és hidd el megéri a fáradalamakat!

(ja nem beszélve arról, hogy a gyors fogyás sem egészségs, plána a koplalás.)

kitartás, és hidd el, még élvezni is fogod a mozgást és az egészséges étkezést ;)

sok sikert!

2009. aug. 28. 12:01
 3/5 anonim ***** válasza:
70%

egyik sem.

a kulcs az életmódváltás.

Semmi értelme, hogy 3 hónapig nem eszel cukrot, lisztet, szemétkaját, édességet, cukros üdítőt, mert hiába fogysz le, ha visszatérsz ezekre a kajákra akkor úgyis visszahízol.

Sportolni pedig muszáj, anélkül nincs egészséges fogyás.

Majd valaki aki jobban ért hozzá, elmondja hogy mit kell tenned. De jegyezd meg hogy a 90napos baromság meg a többi hosszútávon szart se ér, ráadásul egészségtelen.

(Én nem azt mondom, hogy nincs ember aki fogyott volna a 90napossal. De, biztos vannak páran. Hallottam olyanról, akinek abba kellett hagyni a kialakult vitamin-és nemtom milyen hiánya miatt. De most ebbe nem mennék bele, nem ez a kérdés)

Sok sikert, és hidd el megéri a fáradalmakat!

(ja nem beszélve arról, hogy a gyors fogyás sem egészséges, pláne a koplalás.)

kitartás, és hidd el, még élvezni is fogod a mozgást és az egészséges étkezést ;)

sok sikert!

4/5 anonim ***** válasza:
56%
bocsi, kétszer küldtem el véletlenül, a 2.ban ki vannak javítva az elírások. bocsi
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos infókat!
2009. aug. 28. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!