Mennyit kell fogynom ilyen adatokkal:162cm 45 kg, derék:56cm comb 44cm 14 éves, lány?
Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 09:33
2/13 anonim válasza:
Úristen,nehogy fogyj,úgy tűnik,még így is sovány vagy!Én is 162 cm vagyok,és 53 kg..(igaz,én már nem 14,hanem 33 éves),de még rám is azt mondják,vékony vagyok!!A derekad darázsderék,a combod is vékony,a 45 kg-hoz még simán felszedhetnél kb. 5 kg-t,az 50 kg is tökéletes még!De fogyni semmiképpen ne akarj!
3/13 anonim válasza:
Én 160 cm vagyok, 40 kg és én sem vagyok megelégedve magammal. :( derekam 54. :(
4/13 anonim válasza:
Nem értelek titeket.....előző.. 40 kilósan nehogy már fogyni akarj!!! anorexiásnak fognak nézni!!!
5/13 anonim válasza:
nem értelek titeket!én 170 cm vagyok és 57 kg,senki nem tart kövérnek(mert nem is vagyok :P)és a pasik is buknak rám.Sajnos ha ilyen adatokkal is úgy véled,hogy fogynod kéne,akkor beteg vagy..Mellesleg a combom 55 cm,és még így sem vastag,akkor mit akarsz te a 44 cm-del?
6/13 anonim válasza:
170 centihez 55 körül vagyok...22 éves...
lakótársam pasija mikor meglátott,csak annyit kérdezett a nőjétől,hogy miért nem ad nekemis enni:D
pedig eszem,csak nemtudok hizni...
de az 55 már jó nagyjából,még pár nem ártana hozzá...
ilyenek akartok lenni?
40 kilósan fogyni?
gondolkodjatok már....
22/L
7/13 anonim válasza:
Ennyi hülye csajt istenem esznek egy süt csirkét és fogyaasztják magukat egy hónapig szánalmas .... :/
8/13 anonim válasza:
én is 162 cm vok, és 42 kg,sztem ne fogyj!
9/13 anonim válasza:
45 kilóval hova a p*csába akarsz fogyni? Ha 45 kilóhoz lennél 130 centi akkor azt mondanám, hogy hát igen, rádfér... De neked elment az eszed? Tényleg olyan akarsz lenni, mint egy másik válaszoló által belinkelt képeken látható csontvázak?
Különben is 14 éves lány vagy, fejlődő szervezet, neked nem is szabadna fogyókúráznod!
10/13 A kérdező kommentje:
Soha nem akarok anorexiás lenni!Csak azért kérdeztem meg hogy tudja,hogy kellene-e fogynom vagy nem?
2009. aug. 28. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!