55 kilósan lehetek kövér?
Figyelt kérdés
165 cm 55-57 körül mozgok.
kövérnek látom magam...:S
2013. jan. 6. 13:14
11/18 anonim válasza:
miért nem lehet normálisan válaszolni egy kérdésre köcsögösködés meg irónia nélkül???Majd ha feltudsz tenni egy kérdést,és kommentet normálisan. Nemed,korod?
12/18 A kérdező kommentje:
mi közöd van hozzá?
Nem mindegy?
Ha eddig bunkó voltál most se hazudtold meg magad ;D
A normális válaszadóknak köszönöm :)
2013. jan. 6. 14:12
14/18 A kérdező kommentje:
őő kösz :D
2013. jan. 6. 14:32
15/18 anonim válasza:
nem, én is ennyi kiló vagyok, szóval nem kövér vagy. Viszont ha így látod, akkor néhány kiló zsírt mondjuk izomra cserélhetnél. Olyan löttyedt a hátsóm, hogy elkezdtem edzeni. Szóval tényleg, fogyókúrázni ne akarj, ha esetleg megfordult a fejedben!!! csak kicsit kapd össze az alakod és jó lesz. Nem hiszem hogy annyira sokáig tartana, hiszen nincsen 20-30 kilós fölösleged. Állj neki ma. Formáld ami nem tetszik!
16/18 anonim válasza:
Ha eddig bunkó voltál most se hazudtold meg magad ;D
Én csak egyszer írtam de azt is normálisan.Akkor ki a bunkó?
17/18 anonim válasza:
pont ugyan ilyen magas vagyok.. csak jóval nehezebb.. a te súlyod pont az egészséges tartomány közepén van.. nem vagy kövér. ha te ahogy fogalmaztál kövérnek látod magadat, nem azért van mert nehéz vagy, hanem mert zsíros, formátlan. próbálj alakot formálni. nem fogyni, csak formásodni.. kicsi izom feljön, pici zsír lemegy, feszesebb meg formásabb leszel.. de a súlyod az teljesen jó így, akármit is látsz a tükörben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!