Formás fenék? (lent) mit csináljak? Milyen gyakorlatokat?
sziasztok:)
kis fenekem van(lapos)
nincs is vele gondom
farmerban is tökéletes,dícsérik hogy milyen formás,na de mikor leveszem,megnézem bugyiban...:s
eperke,majd kinövöd,
mire annyi idős leszel mint én ,a tied is jó nagy ,löttyedt,narancsbőrős segg lesz,akárhogy is formázgatod itt mostan.....
Négykézláb vagy: emelgetés hátra fele és oldalra (behajlított térddel, akkor jó, ha érzed, hogy nem a combod, hanem a feneked húzódik)
Hanyatt fekszel és felkönyökölsz: lábemelgetés úgy, hogy felhúzod a lábadat (hajlított térddel) a hasadig, majd kinyújtva előre, de ne tedd le teljesen a földre. Megint csak jó, ha érzed, hogy a feneked húzódik, ne a combod izmosodjon.
Oldalt fekszel, és oldalra emelgetések, nyújtott lábbal.
Közepes terpeszben állva "fél" guggolások, tehát nem kell teljesen leguggolnod, inkább csak rugózz, de persze izomból, és ne lendületből.
30-30, vagy 50-50, ahogy bírod, és akár naponta többször ismételve.
Én ilyesmiket szoktam, és látom a hatását, nagyon szeretem.
Miért kellett lepontozni a válaszomat??
Nem értem az embereket, komolyan.
2kommentelő:köszönöm szépen,sokat segítettél:)
3kommentelő:nemértelek
Én írtam a 2. és a 3. kommentet is.
A másodikban segíteni akartam, és le lett pontozva! Azt kérdeztem: MIÉRT!?!?!?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!