Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Honnan lehet aerobic "orakat"...

Honnan lehet aerobic "orakat" letolteni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 11:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem letölteni kell, hanem elmenni és csinálni, különben nem használ!

:D

Amúgy is: otthon unalmas, társaságban sokkal szórakoztatóbb, és több a motiváció is!

2013. jan. 5. 11:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell motivacio, mert, ha valamibe bele akarok kezdeni, akkor abba belekezdtek es el is vegzem. 200 KMes korzetben SEHOL, hansulyozon SEHOL nincs aerobic torna.
2013. jan. 5. 11:52
 3/4 anonim ***** válasza:
youtubeeee
2013. jan. 5. 11:55
 4/4 anonim válasza:

angolul ha beszélsz, akkor torrentz pont com-on keress rá párra.

nekem a kedvencem a carmen electra fit to strip lett... rendszeresen csináltam, és sosem untam meg. ha angolul nem beszélsz, tán a netmozi pont com - on is láttam feltöltve pár fitness videót a megfelelő szekcióba, csak oda regisztrálni kell.

az én körzetemben van egy rakat edzőterem, de pénzem nincs. nem baj, jó ez így is! elég motiváció, ahogy látom a hasam domborodni elég durván minden felülésnél..

2013. jan. 5. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!