Mit tegyek? Sporttal nem fogyok annyit mint nélküle, de mégis kéne valami mozgás. (Lent)
Észre vettem hogy ha keveset eszek(kb napi 600-700 kalória)és nem mozgok,akkor napi 1 kilót is tudok fogyni-úgy hogy meg sem moccanok. Ha viszont mozgok(futok,lépcsőzök,tornázok-izzadásig),azt gondolná az ember,hogy még gyorsabb a fogyás.de mintha máris izmot szednék fel,vagy nem tudom...és így fél kilóval több leszek mint voltam.
Az utóbbi időkben 22 kilót fogytam(168 cm vagyok,és 82 kilóról 60kg-ra mentem le),és a bőröm egy kicsit puhább lett a hasamon is-amiatt gondoltam hogy tornázni kéne rá-csak akkor meg hízok és nem fogyok...És még most ez a két hét alatt szeretnék 5 kilót leadni,hogy 55 legyek.Ugyanis itt van mindjárt a szalagavatóm.
Szerintetek mozogjak,vagy ne? Ha valaki izmot szed magára,az eltűnik valaha?Nem akarok izmos lenni,csak fogyni a mozgással-akkor csak a futás marad?Vagy avval is izmosodok?
Köszönöm a válaszokat! 18/L
Köszönöm,megfogadom a tanácsodat!
Nem koplaltam,ettem rendesen,igyekeztem mindenből bevinni a szervezetembe,sok gyümölcs és zöldség,rizs,krumpli,hús,tejtermék,mindent eszek,csak keveset.Akkor mozgással is fogyok egyszer,csak lassabban??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!