Lányok, miért akartok csontvázak lenni? A pasik nem szeretik a csont és bőr lányokat! Azonkívül rengeteg szenvedéssel jár. Nem jobb egy jó 3 fogásos vacsi hússal, sütivel, mint az állandó saláta?
Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 15:37
31/31 anonim válasza:
Én azért fogyókúrázok, mert ez ad célt és örömöt a létezésemnek. Ez az egy van, ami eredményhez vezetett az egész eddigi életemben. Ha már egyszer semmiben sem tudok jó lenni, legalább sovány hadd lehessek! Minden nap az adja az egyetlen sikerélményt számomra, hogy ma is sikerült betartanom a diétámat és tudom, hogy sosem leszek dagadt és cukorbeteg, ellentétben az összes családtagommal és rokonommal. Illetve azért is fogyókúrázok évek óta megállás nélkül, mert gyűlölöm a testemet és undorodok tőle. Képtelen vagyok elfogadni, hogy már nem úgy nézek ki, mint gyermekkoromban. Undorodok a nőiességtől. De a diéta csökkenti ezeket az érzéseket számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!