Lányok, miért akartok csontvázak lenni? A pasik nem szeretik a csont és bőr lányokat! Azonkívül rengeteg szenvedéssel jár. Nem jobb egy jó 3 fogásos vacsi hússal, sütivel, mint az állandó saláta?
Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 15:37
21/31 anonim válasza:
Hát, 158cm vagyok és ne essetek kétségbe, jelenleg 82 Kg. De voltam 96kg is, és voltam már 55 kg is. Nagy mellű lány vagyok, erős a csontozatom is, így a kilókkal nagyon nem foglalkozom, az érdekel milyen az összkép. van aki tudja hordani a 82 kg-t is, (mint én) és van aki nem. A személyisége az öltözködése, a mosolygása, mindent elárul, ez tesz egy nőt vonzóvá, ettől lesznek örökre szóló kapcsolatok.
22/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm, h ennyien válaszoltatok! Azért foglalkoztat a kérdés, mert annyira központi kérdés a fogyókúra, h már itt is külön rész van a kérdéseknek. Sokszor 13-14-15 éves kialányok fogyóznak, akik még fejlődésben vannak, és ez iszonyat káros. Persze, mindnekinek joga van bármit csinálni, csak olyan fura és értelmetlennek tűnik ez nekem.
Nem tudom, ki pontozott le mindenkit, de abbahagyhatná..
2009. aug. 26. 18:17
23/31 anonim válasza:
A társadalom ezt várja el. Édesanyám kövér és szörnyű látni hogy néznek rá és hallani miket mondanak rá.
24/31 anonim válasza:
Mer ha valaki elvileg és pár ember szerint normál testsúlyú pl: 168-170 cm és 54kg és ez van aki szerint jó és normális, de még is léteznek olyan fiúk akik kicsúfolják őket v csesztetik őket h dagadtak, csak mer van egy kis poci meg oldal babahájacska, és ilyenkor szted a csajnak milyen lehet? Persze, hogy egy dagadtnak látja magát és elkezd koplalni... és vékony akar lenni... miközben így is 36os nadrágot hord M-es fölsőket, de a sok majom fiú szerint milyen húsis,dagadt... ennyit erről... sajnos vannak fiúk akik ebben látják az örömöt, hogy csajokat kritizálnak...
25/31 A kérdező kommentje:
Az ilyen fiúkat legszívesebben t*kön rúgnám, bár azt hiszem, a csajok inkább a többi lány "kedvéért" fogyóznak. Mert aki nem fogyózik, nem menő. Minek fogyózik egy 170 centis, 54 kilós csontváz???
2009. aug. 27. 09:20
26/31 anonim válasza:
Te lány, vagy fiú vagy? Egyáltalán nem vagyok csontváz :) 170 cmel és 54kgal... 2hónappal ezelőtt 52kg is voltam, akkor se voltam csontváz... a kezeim vékonyak, azzal nincs baj, a lábammal sincs, se a fenekemmel, de oldalhájacska meg kicsi poci van és mellem is van, szóval :) ... és h mért fogyózok?! Jó kérdés, nincs önbizalmam, főleg amikor kapom a fiúktól (osztálytársaktól) a megjegyzéseket, csak mer nem vagyok csontváz, nem tehetek róla az alakom sajnos ilyen, mindig is lesz kicsi pocim... de akkor is nagyon rosszul esnek amikor beszólnak, v viccelődnek, nem tudom csak úgy elengedni a fülem mellett...
27/31 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. Akkor engedd el a füled mellett vagy mondd a srácnak, h neki meg nem ártana kicsit gyúrnia. Ne foglalkozz ilyen idióta, éretlen pasikkal! Hasa minden normális embernek van!!
2009. aug. 29. 10:34
28/31 anonim válasza:
Bárcsak olyan könnyű lenne :) Hány éves vagy?
29/31 A kérdező kommentje:
Nem olyan nehéz! Nézz csak körül, nálad 20 kilóval nehezebb lányoknak is simán van pasijuk. 25 vagyok
2009. aug. 29. 12:33
30/31 anonim válasza:
Igen tudom, ők a szerencsésebbek :) akik eltudják magukat fogadni olyannak amilyenek, büszkék a testükre , büszkén mutogatják a dekoltázsukat stb... hát rám semelyik sem jellemző... ha még fogynék akkor talán már tudnék olyan cuccokat felvenni amiben jól érzem magam és igen is egy kicsi önbizalmat adna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!