Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A fogyókúra alatt izmot is...

A fogyókúra alatt izmot is veszít az ember? Mennyit?

Figyelt kérdés

2013. jan. 2. 17:19
 1/7 anonim ***** válasza:
A táplálkozástól és az edzéstől függ. Magas fehérjebevitellel és súlyzós edzéssel valamennyire el lehet kerülni az izomvesztést.
2013. jan. 2. 17:34
 2/7 poiu ***** válasza:
Igen, sok fehérje, zöldség és erősítő edzés = egy gram izmot sem veszítesz.
2013. jan. 2. 18:25
 3/7 anonim ***** válasza:
De mi történne, ha nem figyelnénk a fehérjebivetelre, "csupán" arra ügyelnénk, hogy egészséges élelmiszert vegyünk magunkhoz + minden nap erőedzést csinálnánk, akkor is veszítenénk izmot?
2013. jan. 2. 18:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerinted mi egészséges?
2013. jan. 2. 23:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálam a paleó életmód, de amúgy semmi bajom azzal, ha valaki tejtermékeket meg teljes kiörlésű cuccokat fogyaszt, én tejcukor érzékeny vagyok, pl. most nemrég az ünnepek kapcsán nem figyeltem oda, hogy mit eszem meg, és rögtön jelzett a szervezetem, napokig tartó hasmenésem volt, de mióta visszatértem a paleóra jobban vagyok, remélem pár nap múlva teljesen jól leszek.
2013. jan. 3. 01:00
 6/7 poiu ***** válasza:
A sok fehérje tanács azoknak szól, akik ch gazdag diétán vannak, félnek a zsírtól és ezért kevés fehérjét esznek. A paleoban van elég fehérje...
2013. jan. 3. 11:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Jól van akkor. :)
2013. jan. 3. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!