Arra gondoltam, hogy ha éhes lennék, akkor bevennék fájdalomcsillapítót-mert nekem az elvesz az étvágyam, de ha még utána is éhes lennék akkor altatót íhy evés helyett aludnék!? Meddig bírnám?
Figyelt kérdés
2012. dec. 31. 23:33
1/6 anonim válasza:
3 hétig körülbelül. Azalatt az idő alatt elgyengül a szervezeted, lelassul az anyagcseréd, leépülnek az izmaid. Zsírvesztésre ez pont alkalmatlan módszer, a szervezeted az izmokat fogja bontani elsősorban, ha koplalsz és inaktív életet élsz. Egységnyi idő alatt sokkal kevesebb zsírt tudsz így leadni, mint pl. szálkásító étrenddel. Nem kezdem el írni, hogy hú, de mennyire egészségtelen, mert azt te is jól tudod, meg úgyis leszarod, annyira elvetemülten le akarsz fogyni. A súlyod csökkenhet ezzel a módszerrel, de a testkompozíciód rossz irányba fog változni(kevesebb izom, több zsír) ami miatt csak még rosszabbul fogsz kinézni. Nem lehet gyorsan zsírt leadni, pláne nem kiegyensúlyozott étrend nélkül.
3/6 anonim válasza:
Leggyorsabb úgy, ha nem szénhidráton hanem zsíron alapul az étrenden, a zsír lesz az elsődleges energiaforrás, így a zsírraktáraidból is könnyebben szedsz majd energiát.
4/6 anonim válasza:
sík hülye vagy. remélem csak viccből írtad ezt ki
6/6 poiu válasza:
Nekem az ilyen kérdés elvesz az étvágyam, ezért olvasom. Mi a problémád nyanya? Egy kis őszinteség? Kövérnek mondott vagy? Van megoldás, ezért nem öngyilkolnod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!