Ki fogyókúrázik holnaptól?
Figyelt kérdés
2012. dec. 31. 13:05
11/14 anonim válasza:
Én is, de ez így megy már 20 éve és év elején pontosan mindig ugyanúgy 64 kilóról indulok, és semmi nem ment le soha. :)
12/14 anonim válasza:
Tavaly 65-ről fogytam 56-ra, karácsony miatt visszajött +2, akkor tartottam kis pihenőt. Újult erővel tegnap indult az újabb programom, szeretném a kis feljött hurkáimat leadni, és utána még az utolsó 3 kilót legyilkolni. Lényegében folytatom a tavaly megkezdett utamat.
13/14 anonim válasza:
Utolsó, hogy érted el? Én vagyok az előző hozzászóló, aki 20 éve nem tud lemenni 64-ről. Köszönöm, ha elárulod, neked milyen módszerrel sikerült.
14/14 anonim válasza:
Shapeshifter és Lifetilt blogokat olvastam, összeraktam magamnak egy programfélét, mikor kezdtem kapisgálni, mit kell csinálni. A lényeg a kalóriadeficit, és a tápanyagok aránya: sok fehérje, kevés szénhidrát és zsír. Heti 2x futottam (ráadásul volt mikor csak 20 percet bírtam, de így is hatásos volt), és 1x egy kb. 20 km bicajozás. Az eredményt az is befolyásolta, hogy volt egy nap a héten, mikor barátomnál ettem, és akkor nem igazán diétás kajákat, de kis adagokat.Szóval kicsit csaltam is. Ajánlom figyelmedbe a tilt új oldalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!