Ez így helyes táplálkozás, vagy semmit nem ér?
Nem rég fejeztem be a 90napos diétát. Lehetséges, hogy nem épp a legegészségesebb diéták közé tartozik, de nekem bevállt, mellesleg egy olyan ember ajánlotta, akinek a doki mondta, hogy ebbe kezzen, na tulajdonképpen ez nem lényeges. Diéta alatt is, fehérjenapon csirkemellet ettem, keményítőnapon párolt zöldségeket, szénhidrátnapon sem tömtem magam csokitortával, akkor inkább ettem teljeskiörlésű kenyeret,abonettet, zöldségekkel. De volt hogy naponta még 800kcalt sem ettem, nem tudom hogy lehetséges, mikor mindíg jól laktam.. Most szeretnék egy normális étrendet folytatni, mert azaz igazság, hogy van még rajtam kb 10kg felesleg.
Általában így néz ki egy napom:
Reggeli:alma,100%os narancslé
Ebéd: csirkemell sonka,rozskenyérrel,zöldségek, vagy az ami van, szoktam csinálni "kcal szegényen" tökfőzeléket,csak simán kefírrel sürítem, vagy más fajta főzeléket is így, és ez mellé szoktam enni virslit, vagy sült húst.
Uzsonna: 1joghurt, vagy 1 szelet müzli
Vacsora: főtt tojás, vagy virsli,túró,ilyenek....
Ez igy jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!