Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet hogy híztam az...

Hogy lehet hogy híztam az edzéstől?

Figyelt kérdés

Teljesen ki vagyok akadva!!

Nyár eleje óta, tehát úgy 3 hónapja járok rendszeresen(heti 4X) edzésre+sok séta a kutyával. Eddig is sportoltam mindig valamit, de ettől a fajta edzéstől kezdtem csak formásodni VÉGRE!

De van egy NAGY gond ami felkavart:

FELSZEDTEM MAGAMRA 8 KILÓT 3 HÓNAP ALATT, AMIÓTA JÁROK EDZÉSRE!

De nem látszik ám rajtam, hanem kezd olyan kemény lenni a hasam, meg mindenhol, és a derekam is nagyon szép.

DE: Mielőtt elkezdtem az edzést, 75 kg voltam, és most 83kg vagyok!

Ja, és feleannyit eszek mint eddig, mert én eredetileg fogyni akartam, de most már még többet kell:((

b@sszus mit tegyek még??

miért kell szenvednem a jó alakért, és másoknak miért nem kell??

Ez olyan igazságtalan...

2009. aug. 25. 09:05
 1/8 A kérdező kommentje:
ja, 16/L vagyok
2009. aug. 25. 09:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
16 vagy és buta.köztudott,hogy az izom súlyosabb,mint a zsír.szépen megformálodtál és a zsír átalakult izommá.ezért mutat többet a mérleg.
2009. aug. 25. 09:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
az izom többet nyom mint a zsír, és mivel a sok edzéstől izmosodtál, így lehetsz több súlyban.De nem a kgszámít láthatod.:)
2009. aug. 25. 09:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a néhány felszedett kiló azt mutatja, hogy izmosodsz, ez az izmaid súlya. Szerintem ne kilók alapján akarj fogyni! Ha végre azt érzed, hogy jól nézel ki, akkor ne akarj többet fogyni! Csinálj egy Inbody tesztet és ott majd kiderül mennyi a testzsírod. De mondom ez természetes, hogy nehezebb vagy az izmok miatt. Ahonnan ledolgoztad a zsírt (fogytál) oda most izom jött (híztál) és ez teljesen normális! :)
2009. aug. 25. 09:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Egészen biztosan nincs rendben a táplálkozásod! Szigorú fogyókúrás diétában az irányelv a "tiszta zsírvesztés az izomtömeg megtartása mellett". Kevés kalória és szénhidrát bevitel mellett nekem soknak tűnik ez az izomtömeg felvétel pláne lány létedre! Szóval vizsgáld meg a táplálkozásod.

Az egyik hozzászóló azt írta, hogy a zsír átalakul izommá. Baromság, felejtsük el ezt a Nők Lapjás dolgot! A zsírból energia lesz, mert az a dolga, ezért raktározza el a szervezet. Az izomzat fehérjéből épül fel.

2009. aug. 25. 10:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is soknak tűnik.Akik azt írták,hogy ez nromális,azokkal nem értek egyet.Igen,az izom valóban nehezebb,2-3 kiló még belefér.De 8???Az elég sok...Mennyit eszel?Esetleg nem lehet valamilyen hormonális problémád?
2009. aug. 25. 11:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Hány centi magas vagy ehhez a súlyhoz?
2009. aug. 25. 12:09
 8/8 A kérdező kommentje:
174-175cm körül
2009. aug. 25. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!