Hogyan tudnék lefogyni 3 hónap alatt?
Figyelt kérdés
Már sok mindent próbáltam de nem ment.2008. máj. 29. 16:43
2/4 anonim válasza:
Először is a kenyeret, cseréld zsemlére, kerüld a mértéktelen édességfogyasztást, azért egy-egy csokiszelet belefér...:) Zsíros husokat ne egyél!
A legfontosabb: Naponta legalább egy almát fogyassz el, hisz az alma, segít a fogyásban, és rendkívül jó ttesz a bőrnek.
Itt a jóidő, amikor csak teheted menj túrázni. (hetente legalább 2 alkalommal)
Én egy hét alatt így rengeteget fogytam, persze csak reggeli volt meg vacsora, napközben cak szenvics (zsemlében) meg 2 alma (és egy kis csoki) Viszont mindennap túra.
Mivel te 3 hónapot is rá tudsz szánni, csak a zsíros és a nagyon cukros ételeket kell kerülni, és sokat mozogni.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat naon hasznos volt amúgy olyan 5-10 max 15 körül de a 15 már nagyon sok lenne...nagyon jó tanácsokat attál...neked ez bevált?
2008. jún. 1. 18:50
4/4 anonim válasza:
Miért mi a különbség a kenyér és a zsömle között?? Szerintem ugyanannyira hízlal, egy zsömle 150kcal kb és egy nagyobb karaj kenyér is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!