Ez uigy hizlal? Segitség?
A reggeli kimaradt,vaggyis amikor fel keltem megettem 2 db mandarint.Aztan neki lattam az ebédemnek,8 db halrudacska,és pàrolt zoldségek.
Viszont vacsira gyümölcs salit akarok csinalni,banànbol,almàbol,és mandarinbol,de ha raknék rà egy activia youghurtot amiben 70 caloria van
az màr sok?
mondanám, hogy nyilván hiszen már visítasz, mint egy malac: ui ui ui uigy...
de mivel koplalsz én inkább egy jó pofont ajánlok, hogy észhez térj....nem mellesleg este 11-kor vacsizni???
2 db mandarin => mérettől függ kb 50 kcal
8 db halrúd => kb 450-550 kcal attól függ mennyire olajos
zöldség: attól függ milyen zöldköret, ha bab, kukorica borsó van benne akkor kb 60-70 kcal, ha paradicso+ubi, paprika brokkoli akkor kevesebb => 30-50 kcal
--
este ne egyél banánt... és ne gyümisalit. Este fehérjét kell enni, csirkemellet vagy joghurtot vagy kefirt, tojásfehérjét, túrót. Azért mert a gyümiben fruktóz van, ami szénhidrát (cukor). Ezek a glikogénraktárakba mennek (fruktóz, ami egyszerű cukor átalakul glikogénné, ami összetett cukor) és a glikogénraktárak alapból telítve vannak (mert ettél aznap többször is. a glikogénraktárak az energiaraktárak)
Na, ha az alapból telített energiaraktárakhoz még egy kis "raktározandót" hozzátolsz este (ergó gyümölcscukrot) akkor nehezebben fogysz.
A túrót ajánlják mert abban kazein van az kifejezetten elősegíti a fogyást ha este eszed.
amúgy gyümisali max 100-150 kcal lehet, így ha meg is etted:
820-870 kalória maximum az egész napi ha megetted este a gyümisalit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!