Hogy érhetném el, hogy nekem is ilyen vékony, szálkás lábaim legyenek?
17 éves lány vagyok, 25kg-t fogytam 1 év alatt. Jelenleg 174 cm és 56kg vagyok, de még szeretnék fogyni, szálkásodni. Ilyen lábak elérése a célom:
Nyár óta súlytartásban voltam, de az edzést nem hanyagoltam el. Rengeteget futok, ma is 2 és fél órát. Az lenne a kérdésem, hogy táplálkozás ügyileg, illetve edzésileg még min változtassak?
Szálkásító étrend: Testtömegkilogrammonként 2-3 gramm fehérje és 2-1 gramm szénhidrát. Fehérje: sovány húsok(csirke, pulyka, hal) túró, tojásfehérje. Szénhidrát: zöldség, zab, rizs, teljes kiőrlésű kenyér. Étkezz gyakran, 5-6-7 étkezés is simán belefér. Vacsorára csak fehérjét egyévl. Igyál 2-3 liter vizet.
Végezz legalább fél óráig tartó aerob edzést(futás, gyors séta, biciklizés, ugrókötél, lépcsőzés) heti 4-5-ször. Súlyzós edzést is csinálj, igaz, nem fog nőni az izmod szálkásításkor, de megakadályozhatod vele az izomvesztést.
Hetente max. 0,5-1 kg fogyás a normális.
pont ez a tuti súly, ne fogyj tovább!
bizonyos szint fölött nem tudsz mit csinálni az alkattal
de szeintem ne csak fuss, hanem pilates, jpga, kondi vagy vmi hasonló erősítő_feszesítő dolog még legyen. Én is futok, tapasztalataim szurint a futás a láb nem minden részét formálja. Csak futástól nem lesz ilyen mint a képeken a csajoké.
Ne fogyj tovább!
Szerintem tartsd a súlyod, és ha szeretnéd, inkább izmosítsd a lábaidat. De semmi féleképpen se fogyj többet.
Amúgy szerintem ez alkat kérdése.
És gratula a fogyásért!Ezt kevesen tudják megcsinálni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!