Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy kell elkészíteni a...

Hogy kell elkészíteni a gyümölcssalátát?

Figyelt kérdés
Mondták már hogy minden gyümölcsöt össze kell önteni és ez a nagy gyümölcssaláta,de nekem a saláta az egy zöld levél alakú kaja,szóval hogy kell? meg a juice gyümölcslében van literes?Drága?van az értendemben grillcsirke,azt olajban meg kell főzni vagy hogy kell?meg a grillezett bárányhússzeletről se tudok semmit.Azt hogy kell?És a natúr salátát?
2009. aug. 23. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A gyümölcs salátát úgy készítem, hogy összedarabolom a gyümölcsöket, banánt, barackot, almát, körtét, szóval ami éppen van, vagy amit szeretek, picit meglocsolom citrommal vagy lime-val, megszórom fahéjjal és vagy mézet, vagy pedig folyékony édesítőszert rakok rá. A citrom azért jó, mert nem barnul meg a gyümölcs, ugyhogy mindig azzal indítok. Semmi mást nem rakok hozzá, nekem így a legfinomabb. Natur salátát pedig szintén ízlés szerint paradicsomot, paprikát, salátamixet (zacskóban van és többféle saláta van benne), lilahagymát összekeverek pici olívaolajjal, csipetnyi sóval és már eszem is.
2009. aug. 23. 19:50
 2/5 A kérdező kommentje:
csak azt nem értem mitől fogyókúrás ha van benne édesítőszer,méz meg ilyenek.
2009. aug. 23. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Én csak gyümölcs salit szoktam csinálni általában:D

Én úgy csinálom,hogy megmosom a gyümölcsöket ami épp van.Ami olyan megpucolom(kiwi,narancs,ananász) és felkockázom.Egy tál aljára teszek egy kis citrom levet,beleteszem a gyümiket átforgatom és a tetejére öntök egy kis pohárban elkevert mézes citrom levet.Nekem így nagyon ízlik(:

Ha épp zöldség salit csinálok azt meg úgy szoktam,hogy megpucolom a répát,karalábét és a hagymát(mikor milyet teszek bele) megmosom a paprikával együtt a többit,felkockázom beleteszem egy tálba,picit sózom,öntök rá pár csepp vízzel elkevert ecetet és kész is(:

14/L

2009. aug. 23. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

az édesítőszert fogyókúrához is ajánlják cukor helyet,a méz pedig jobb mint a cukor(:

utolsó voltam.

2009. aug. 23. 20:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az édesítőszer a cukrot helyettesíti és fogyókúra idején nyugodtan használhatod. A méz pedig nagyon egészséges és egy kanál méztől nem fogsz elhízni.
2009. aug. 23. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!