Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Télen hány liter vizet isztok...

Télen hány liter vizet isztok meg egy nap? És nyáron?

Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 15:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron 2,5-3l. Télen 1,5-2l... de ez az aznapi edzéstől is függ.
2009. aug. 23. 15:23
 2/8 anonim válasza:
100%
Én sajnos csak 1.5 l-t kb. még nyáron is:( nem kívánom az innivalót, de nem vagyok beteg...:( ötletek??? :(
2009. aug. 23. 16:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon nagyon keveset, van olyan nap amikor csak pár decit.. A megoldás az lenne ha erőltetnénk, szóval pl. minden órában meginnánk két decit.
2009. aug. 23. 16:33
 4/8 anonim ***** válasza:

régen én is keveset ittam.Aztán váltottam tavasszal,mikor vásárolni voltunk mondtam h na akkor vegyünk már ásvány vizet.Elolvastam egy csomó címkét,h melyikben van sok kalcium,mert nekem azt kell pótolnom mert nem élek tejtermékeken allergia miatt.Azóta rendszeresen veszünk.Én úgy csináltam,hogy felbontottam az ásványvizet és ittam belőle bevittem leraktam az asztalom mellé.Amikor éreztem h na most már kéne inni akkor ittam.Ott volt és láttam,így ittam:)

Nyáron kb. 2l-2,5l iszok(ebben benne van néha pezsgőtabletta,vagy üdítő rossz esetben kóla:( ).

Télen szerintem 1,5l esetleg 2l.Mivel a levesek és a lédús gyümölcsök is ide tartoznak 1,5l télen is tuti meg van:D

14/L

2009. aug. 23. 16:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Én sem bírtam régen sokat inni. Mostanában erőltetem magamba a vizet. Így megiszok nyáron 3 litert, télen csak kettőt. De ezt akkor szoktam, mikor nem egyek épp sehova , mert utána folyamat pisilnem kell.
2009. aug. 23. 19:48
 6/8 anonim ***** válasza:

nyáron: 2,5 litert

télen: 1 - 1,5 litert

2009. aug. 24. 11:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Rengeteget.. bár mostanság nem volt sok időm, mindig mentem valahova, ezért nem is ittam annyit, mint szoktam. Ha egy napig itthon vagyok egyedül, akkor képes vagyok meginni 5-6 liter vizet egyszerre, mostanában pedig 2-3 liter.
2009. aug. 24. 21:32
 8/8 anonim válasza:
en egy ideje napi 4 liter folyadekot iszom meg, ebbol ket liter viz, ket liter pedig gyogytea.Regebben max. 2 liter ittam.
2011. márc. 24. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!