5-6 alkalommal keveset enni. De mégis, mennyi az a kevés? 58-ról szeretnék 54 lenni.
Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 09:33
1/7 anonim válasza:
A te testsúlyod esetén 100gramm csirkemell és 25gramm rízs. A diéta során a rízs mennyiségét csökkentsd és helyette rostban gazdag zöldségeket fogyassz a csirkemell mellé.
2/7 anonim válasza:
1. válaszoló! De ezt hogyan lehet így kiszámolni?
3/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszi a választ!
2009. aug. 23. 13:31
4/7 anonim válasza:
az első vagyok. Diéta során testsúlykilogrammok esetén fehérjéből 3-4 gramm fehérje szükséges. A szénhidrát pedig 2,5 félről indulva haladjon lefelé. A sok fehérje az izomzat megtartásához kell (egyeseknél akár további fejlődéshez is hozzájárulhat) a szénhidrát pedig pont elég energiát ad a mozgáshoz.
Lehet nem eszek semmit fogyókúrát is csinálni, de akkor főleg izomból veszít az ember, ami azt eredményezi, hogy az embernek löttyettebb lesz mindene és gyengébb is lesz, valamint egészségkárosító hatás is felléphet.
5/7 anonim válasza:
2. vagyok!
Köszönöm szépen a választ.:)
7/7 A kérdező kommentje:
165 cm vagyok, a terhesség előtt ennyi voltam, és úgy éreztem jól magam....
2009. aug. 24. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!