Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A nyáronf elszedtem pár...

A nyáronf elszedtem pár kilót, szeretném leadni, hogy csináljam? Ötleteket várok. : )

Figyelt kérdés
169 cm vagyok,és 59 kg lettem.Lehet,hogy ez így nem hangzik soknak,de idegesít,hogy van egy kis pocakom,ezért nem vehetek fel akármilyen pólót.14 éves vagyok.Nem akarok anorexiás lenni,és tudom,hogy iylen korban nem szabad drasztikusan diétázni,ezért szeretnék észszerűen leadni pár kg.Ráadásul az se segít az önérzetemmen,hogy van egy nővérem,aki 18 éves,168 cm,és 53 kg.Nagyon csinos,és mellette még husibbnak érzem magamat...Főleg,ha strandon vagyunk,a bikinben feszít,mindenki megbámulja a lapos hasát,én meg tankiniben próbálom behúzni a hasamat,hogy ne tűnjön annyira kidudorodónak...:S
2009. aug. 22. 18:42
 1/8 A kérdező kommentje:
*NYÁRON FELSZEDTEM :DD
2009. aug. 22. 18:43
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
járj el kocogni.
2009. aug. 22. 19:12
 3/8 anonim válasza:
100%
Ha odafigyelsz mit eszel és mozogsz mellette,akkor le fog menni. A has fogyasztására az aerob mozgások-mint pl. bicikli és a futás- a hatásosak. De azért a mozgást se vidd túlzásba kétségbeesésedben, heti 1 pihenőnapot tarts meg. :) Sok sikert! :)
2009. aug. 22. 19:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Úgy látom egy cipőben járunk,bár én nem híztam a nyáron,de alapól husibb vagyok csak nem bírtam rávenni magam a fogyásra eddig:(

Na hát én úgy tervezem most,hogy hétfőtől kezdve fehér kenyér helyett barna kenyér vagy korpás zsömle,sok zöldség és gyümölcs,persze fehérje.Nem vagyunk elengedve pénzzel szóval ésszerűen kell fogynom.Vannak zöldségeink,gyümölcseink,amiket mi termesztünk(répa,karalábé,zeller,paprika,alma,körte,szeder).

Így ezeket próbálom fogyasztani.Ezek mellet amikor frissensült vagy sült hús van ebédre akkor csinálok hozzá magamnak zöldségköretet,(nagyon finom és egészségesebb a sült krumplinál) néha eszek hozzá főtt krumplit pár kockát:)

Ezek mellett hetente 2-3x 40perc kocogást és otthoni tornát tervezek.A mozgást nem mondom biztosra,mert alapból napi 1óra séta a suliba összesen+a tesi órák:D

Nálam az lényeg,hogy mindenből picit kevesebbet fogok enni,és ha éhes vagyok iszok egy nagy pohár vizet:D

Szerintem az neked is jó,ha mindent eszel csak kevesebbet(sütit is,ha eddig megettél pl.3kockát,akkor most 1max. 2-őt eszel meg) és mozogsz mellette.

Amúgy én is 14/L vagyok,160cm és 53 kg.Egyáltalán nem tűnik soknak számokban,de amúgy sok a háj,kevés az izom-.-"

Sok sikert és kitartást!

Sok sikert és kitartást!

2009. aug. 22. 20:25
 5/8 anonim ***** válasza:
heti 4x 40 perc futás... és lemegy... és mellette este ne nagyon egyél.
2009. aug. 22. 22:53
 6/8 A kérdező kommentje:

de sajnos az a baj,hogy nem kocoghatok,ugyanis van egy légzproblémám,szóval nagyobb fizikai megterhelés hatására nem tudok levegőt venni,vagy alig...:S

köszönöm az ötleteket.annyit kérdeznék még,hogy ha csak tornáznék,az is segítene??

ksözönöm a tancásokat:))

2009. aug. 23. 11:39
 7/8 anonim válasza:

De akkor az a torna intenzív legyen, fáradj el, kb. 1 óráig csináld és a gyakorlatok közt ne,vagy csak keveset pihenj!:) Ha először nem bírod,inkább kezdj 2-3 alkalommal 30 perccel, aztán 40-45-55-60 percre emeld az időt. Ne feledd, a rendszerességen van a hangsúly! ;)

Hajrá,menni fog, csak kitartás! :)

u.i.: Természetesen az étkezésedre is figyelj!

2009. aug. 23. 13:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget,bíztatást,megpróbálom,bár egy kicsit nehéz lesz,édesanyám nincs itthon egy darabig,és nem tudok annyira odafigyelni a kajára,mert ami van,azt kell enni.Azért próbálok minél egészségesebben,és holnaptól el is ekzdek tornázni,és még jobban odafigyelek,hogy mit eszek.:))
2009. aug. 23. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!