Napi 20-30 perc futás elég ahhoz, hogy tartsam a súlyom?
Figyelt kérdés
Fogyókúráztam, este nem ettem sokat, csak gyümölcs, joghurt. Ez mellett futottam heti 4x majdnem egy órát. Elértem a kívánt súlyt. Elég, ha csak napi 20-30 percet futok?
2009. aug. 22. 15:08
1/5 anonim válasza:
fuu ugyanezt kérdezném én is ..ugyan igy ettem..és most megvan a kívánt súly..járok még infraszaunába meg itthon sífutógép minden nap.
Sztem ha futsz meg vigyázol h kenyér meg süti meg tésztaféléböl ne nagyon egél akk menni fog:) meg sztem fokozatosan állj vissza a rendes kajára. Meg ienek h hús mellé köret zöldség legyen és akk sztem megmarad a súly:)
2009. aug. 22. 15:40
2/5 anonim válasza:
Szia. A súlyt akkor lehet a legeredményesebben elérni, ha odafigyelsz a táplálkozásodra. A futás az rendben van, jót teszel vele a keringésednek, de az étkezésre nagyon figyelj. Hagyd el a cukrot és a finomlisztes dolgokat. Ma már mindenből lehet light-os változatot kapni. Egyél sok gyümit, zöldséget, sovány tejtermékeket, húsokat, salátákat, igyál sok vizet, stb. Én hat éve fogytam le 25 kilót és meg is tartottam:) Sok sikert, menni fog!
2009. aug. 22. 17:04
3/5 anonim válasza:
szoval azt mondod neki hogy ha már nem akar fogyokurázni és elérte azt amit akar akkor is tovább kell ezt csinálnia? akkorse ehet mást...mint pl rántothus kis sültkrumplival?? akkor örökre fogyokurázni kell????
2009. aug. 22. 20:31
4/5 anonim válasza:
hát teéjes mértékben ha visszatér az életmódjához akkor tuti visszajönnek a kilók. Először fokozatosan kell visszaállnia, de azért én ugy gondolom ,hogy ha valamit megkíván akkor "bűnözhet" sztem néha.
2009. aug. 22. 23:15
5/5 anonim válasza:
Sziasztok, második válaszoló vagyok.
Nos, súlytartásnál néha belefér a sültkrumpli, rántott hússal, de nem állandóan, mert az visszahízáshoz vezet. én is szoktam néha "hízlaló ételeket" enni, de utána visszaállok a súlytartós ételekre, nehogy hízásnak induljak. Könnyű mondani tudom, de a mérték is nagyon fontos. Tegnap este én is ettem két apró tepertős pogit, de utána megálltam és nem ettem többet. Szóval nagy százalékban könnyű ételeket eszem, így tartom a súlyom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!