Nagyon vékony vagyok, viszont van tokám és ez igen zavaró. Mit csináljak hogy eltűnjön?
Engem is nagyon zavar a tokám, de én nagyon kövér voltam. Most már sokat fogytam, és még 10-15 kilót kellene is, de úgy veszem észre, hogy a tokám valahogy marad.
Már sokat keresgéltem a neten, és a rádiofrekvenciás kezelést találtam. Nekem az a bajom, hogy vidéken lakom és itt a környéken senki nem csinálja. Esetleg Budapestiek nézzetek utána. Ezen az oldalon megtaláljárok a szükséges infókat, a "ránctalanítás, bőrfeszesítés menüben".
Ha lesz bármiféle infótok vagy tapasztalatotok, akkor légyszí jelezzetek akár itt, akár priviben.
köszi mindenkinek
nézz fel mint ha az égre néznél,és az állkapcsodat told előre kb 10 másodpercig hagyd aztán lazíts! egy nap többször csináld meg kb 30 db ot.
Vagy nyújsd ki a nyelved ameddig csak tudod,olyan 10 mp-ig.. olyan 40-szer csináld meg :)
nekem bevált! :):P
igaz hogy kb 1 hónap után látszott, de szépen eltűnt;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!