Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 17/F 106Kg 180cm, erre kellene...

17/F 106Kg 180cm, erre kellene nekem egy étrend?!

Figyelt kérdés

Hello!

Tehát, van egy jó adag súlyfeleslegem.. Napi szinten ugye iskola, buszmegálló az iskolától 300 méterre van, nem sok gyaloglás..Órák után esetleg 1 óra nem túl intenzív Ping-pong a haverokkal, vagy foci.

Amit szoktam enni..

-Regggeli semmi

-Tíz órakor egy szendvics

-Ebéd: Ált, 15:00- fele szoktam hazaérni, akkor ha édes anyám főz, akkor egy tányér valami..Pontos étrendem nincs (egyet ha valaki linkelne azt megköszönném..)

Vacsora: Mivel 15-16 között eszek, olyan 8-9 között egy alma vagy valami más gyümölcs..

Van itthon Kardio-gépem, most vettem egy kisebb súlyzó készletet, ezek mellett még épp hogy kaptam egy Super-Slim nevezetű bogyót.. Napi 1x, reggel beveszem tényleg nagyon jó, tavaly fogytam 5 kilót egy hónap alatt, csak ugye a nyár, meg a punnyadás megtette a hatását..

Kidolgozott módszernek megfelel?

Kérdés II.

Jövő héten kezdeném, de mégis van egy érdekes dolog..

Reggel felkelek -sajnos vannak bőr repedéseim a hasamon..-

a repedések alig látszódnak (105,x Kg reggelente).. Megiszok egy fél-1 liter vizet kortyolgatva mondjuk 1 óra alatt akkor ránézek, és érzem hogy feszül a bőröm, és látszódnak nagyon a repedések.. Majd este megint eltűnnek..

Mitől lehet ez..? El vagyok vizesedve? :DD

Válaszokat előre is köszi!

2012. dec. 12. 20:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát, nem valami jó az étrend!

Szálkásító étrend: Testtömegkilogrammonként 2-3 gramm fehérje és 2-1 gramm szénhidrát. Fehérje: sovány húsok(csirke, pulyka, hal) túró, tojásfehérje. Szénhidrát: Zab, barna rizs, zöldség, teljes kiőrlésű kenyér. Étkezz gyakran, 5-6-7 étkezés is simán belefér. Reggelire kéne a legtöbb szénhidrátot bevinni, a nap vége felé folyamatosan csökkentve. Vacsorára csak fehérje legyen. Fehérjét minden étkezéshez kell enni! Igyál 2-3 liter vizet.

Végezz legalább fél óráig tartó aerob edzést(futás, gyors séta, biciklizés, ugrókötél, lépcsőzés) heti 4-5-ször, végezz mellette súlyzós edzést is!

2012. dec. 12. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!