17/F 106Kg 180cm, erre kellene nekem egy étrend?!
Hello!
Tehát, van egy jó adag súlyfeleslegem.. Napi szinten ugye iskola, buszmegálló az iskolától 300 méterre van, nem sok gyaloglás..Órák után esetleg 1 óra nem túl intenzív Ping-pong a haverokkal, vagy foci.
Amit szoktam enni..
-Regggeli semmi
-Tíz órakor egy szendvics
-Ebéd: Ált, 15:00- fele szoktam hazaérni, akkor ha édes anyám főz, akkor egy tányér valami..Pontos étrendem nincs (egyet ha valaki linkelne azt megköszönném..)
Vacsora: Mivel 15-16 között eszek, olyan 8-9 között egy alma vagy valami más gyümölcs..
Van itthon Kardio-gépem, most vettem egy kisebb súlyzó készletet, ezek mellett még épp hogy kaptam egy Super-Slim nevezetű bogyót.. Napi 1x, reggel beveszem tényleg nagyon jó, tavaly fogytam 5 kilót egy hónap alatt, csak ugye a nyár, meg a punnyadás megtette a hatását..
Kidolgozott módszernek megfelel?
Kérdés II.
Jövő héten kezdeném, de mégis van egy érdekes dolog..
Reggel felkelek -sajnos vannak bőr repedéseim a hasamon..-
a repedések alig látszódnak (105,x Kg reggelente).. Megiszok egy fél-1 liter vizet kortyolgatva mondjuk 1 óra alatt akkor ránézek, és érzem hogy feszül a bőröm, és látszódnak nagyon a repedések.. Majd este megint eltűnnek..
Mitől lehet ez..? El vagyok vizesedve? :DD
Válaszokat előre is köszi!
Hát, nem valami jó az étrend!
Szálkásító étrend: Testtömegkilogrammonként 2-3 gramm fehérje és 2-1 gramm szénhidrát. Fehérje: sovány húsok(csirke, pulyka, hal) túró, tojásfehérje. Szénhidrát: Zab, barna rizs, zöldség, teljes kiőrlésű kenyér. Étkezz gyakran, 5-6-7 étkezés is simán belefér. Reggelire kéne a legtöbb szénhidrátot bevinni, a nap vége felé folyamatosan csökkentve. Vacsorára csak fehérje legyen. Fehérjét minden étkezéshez kell enni! Igyál 2-3 liter vizet.
Végezz legalább fél óráig tartó aerob edzést(futás, gyors séta, biciklizés, ugrókötél, lépcsőzés) heti 4-5-ször, végezz mellette súlyzós edzést is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!