Nektek sikerült 2 hónap alatt lefogyni 10 kilót? Ha igen akkor hogyan és mit csináltatok?
Én 1,5 hónap alatt fogytam 7 kg-t 2 éve, akkor még Adipex-szel, mozonom se kellett... Sajnos ma ez már illeális és felkerült a drogok listájára, bár én a szedés alatt semmi ilyesmi hatását nem éreztem.
A lényeg, hogy higgy a választott módszeredben, és legyen meg benned az elhatározás. Ezek nélkül nem működik.
Én még javaslom a délután szénhidtátmentes táplálkozást is, nekem ez is bejön. Van, hogy délutánonként már csak fehérjeturmixot iszom, vagy ha éhesebb vagyok, akkor sajtot eszek.
Nagyon sokszor megválaszoltam, ne haragudj hogy nem írom le, dióhéjban:
- nézd meg, hogy hány kCal van abban amit elfogyasztasz/megvennél, pl. Coca-Cola 30kCal/100ml, névtelen ízesített (finomak is vannak!) ásványvíz 0.6kCal/100ml
... természetesen minél kevesebb, annál jobb. Kerüld a nagy kalóriás ételeket. Számolj napi 1500 kalóriával kb, én 1000-el számoltam, ez viszont drasztikusan kevés, de hatásos.
- mozgás: én gyorsan gyalogoltam, van kiépített szakasz a part mellett, kb. 6km/h tempóval mentem, másfél óra körül lehetett 12km
egyébként bicikli is megteszi, könnyebb, de hosszabb a fogyás, így télen viszont lefagynál róla
- kb. minden nap, másnap, vagy harmadnap menj le rossz esetben
- minél nagyobb távra menj, ne nézd az időt, meg ha nagy távnak találsz valamit akkor a távot se, csak menjél, mozdulj ki, már 5 perc gyaloglás is sokat számít (még a sima gyaloglás is, nemhogy a gyors)
Egyébként mint utólag kiderül másfél hónap alatt ~80kg-ról ~70-kgre fogytam. Sőt, még kevesebbre is.
Nem volt cél a fogyás, de így jött ki. Jobb, viszont rosszabb is, mert teljesen új gatyákat kellett vennem. (pénz)
Lényeg: mozogj, és egyél kevesebbet mindenből. Ne hasfájásig, csak jóllakásig. Mozogni kötelező, akár csak 1 percet is, de menj valamerre! :)
Egyébként napi több kis étkezés ajánlott a 3 nagy helyett.
Reggel iszol egy pohár teát 2 evőkanál cukorral és egy pici citrommal.
Másnap reggel iszol egy masik pohárral. Ezt csinálod 6 napig. Én 15 kilót fogytam 6 nap alatt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!