Elérhetem így az 5%-os testzsírszázalékot?
Figyelt kérdés
Tömegnőveltem, és nagyon elzsírosodtam, kb 10 kiló felesleg lehet rajtam, amit szeretnék leadni, és elérni a kimondottan szálkás testalkatot.
4X eszem egy nap, reggel általában tojás,vagy csirkemell, zabpehely. Ebédre csírkemell, tojás, hal, vagy valami saláta zöldségekkel. 3-4 óra körül, eszem valami gyümölcsöt, általában kivit, vagy almát, esetleg narancs,szőlő, ami éppen van. és vacsorára mindig konzerves halat, mert abban csak 25g fehérje van, semmi szénhidrát, vagy zsír.
Sportolás az úgyan úgy mint tömegnővelésnél, minden másnap, és úgyan annyi súlyal. A sportolás annyival változtattam, hogy minden nap futok 30 percet.
Napi 3 liter folyadék biztosan megvan, ami víz, vagy zöld tea.
2012. dec. 5. 22:20
1/3 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy kicsit kevés a fehérje, 2-3 ttkg. legyen meg mindenképp, hogy elkerüld az izomvesztést! Ne egyél minden nap gyümölcsöt, abban is van cukor, a fruktóz valamennyire akadályoz a szálkásodásban.
2/3 anonim válasza:
És azt nem gondolod hogy az már egészségtelen?
3/3 anonim válasza:
5% már versenyzői szint, hosszú távon tarthatatlan és rendkívül egészségtelen. A testnek az optimális működéshez szüksége van zsírra, férfinél 10%-ra mondják, hogy szálkás és egészséges is, az alá menni már veszélyes lehet, ha tartani akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!