Az infraszaunáról azt írják, hogy 600-700 kcal-t elégetek 30 perc alatt. Így le tudnék fogyni? .
Akkor nem értem,hogy miért nem lehet vele fogyni?
Mert ha mondjuk megeszem naponta 1500 kcal-t akkor 600 lemegy az infraszaunázás miatt(minden nap járok),+ 1300-at eléget a szervezetem(egyszer kiszámoltam egy oladlon,hogy naponta ennyit égetek el természetes úton)
tehát akkor máris mínuszban vagyok.Így már tudnék fogyni?
köszönöm a válaszokat
az elfelejtettem leírni,hogy egészségesen eszem.
pl:kerülöm a tészta féléket,és a kenyeret
sok gyümölcs stb.
én is csodálkoztam amikor leírta valaki h lehet a szaunától fogyni,mert én is túl egyszerűnek láttam h nem hiszem h elég ha be ülök és csak fogyok...
köszi a válaszokat :)
Nem, nem lehet a szaunától fogyni. Nem, a szauna nem egészséges, sőt, keringési és szív és egyéb problémákkal élő embereknél veszélyes is.
Úgy, ahogy a szoláriumoktól sem lehet fogyni. Csodálatosan öregítik a bőrt, csodálatosan hozzájárulnak a bőrrák kialakításához, de fogyni legfeljebb csak az egészségesen eltöltött éveidből fogsz, zsírszövetből nem.
de nekem semmi bajom nincs a szívemmel.akkor nem lesz ezentúl sem a szaunától,igaz?
szolráiumba meg nem járok,nem tudom hogy honnan jött ez a feltevés
de azért köszönöm a válaszodat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!