Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » AZ omega3-6-9 olajkapszulaknak...

AZ omega3-6-9 olajkapszulaknak van kaloriatartalmuk?

Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 21:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A te egészséged.

Ha zöldséget ennél csirkemellel, sosem fogytál volna le 5% testzsírra, nőként. A túró úgy látszik nem minden esetben hizlal, lehet pajzsmirigy túlműködés lehet a tejtől is?

Aki húson-zöldségen él, az nem kövér, de az egészséges működéshez szükséges zsírja meglesz.

Zsírszegény táplálkozás nélkül az epe működése, az emésztés, igen nehézkes és ennek következményei is jelentkeznek idővel :(

2012. nov. 28. 16:21
 12/13 A kérdező kommentje:
hetente nezik a verkepemet nincs baja a pajzsmirigyemnek... kulonben meg jo lenne ha ezt a paleloit megszallotsag terjesztest abbahagynad az emberek evszazadok ota elnek tejtermekeken es gabonafeleken nem ettol lesz valaki egeszseges vagy nem egeszseges... es oszinten szolva nem vagyok annyira boldog mert tudom hogy tonkretettem a testemet es hogy ez nem egeszseges... komolyan jartam kondizni napi szinten egy ora alatt lefutottam 13kmt vagy felora alatt 8 at csak hogy emelett a taplalkozas mellett megsinylettem es a szervezetem az izmaimat is lebontotta szoval se izom se zsir se semmi...most kezdtem el ujra kondizni es ezert gondoltam hogy ez az olajkapszula talan segitene...
2012. nov. 28. 17:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Én teljesen hülye vagyok. Úgy látszik többeknek igazuk volt.. nem abban az értelemben ahogy ők gondolták, de látod olyan is van hogy beletrafálnak a dolgok közepébe. Véletlen szerencse..

5% testzsír aránnyal, betegen, eddig végig szélsőséges, primitív és önpusztító edzésmód, táplálkozás után még engem kritizálsz? Én meg még mindig nyugodtan írok, és mindjárt előkeresem neked hogy miért jó az omega 3, miért gyulladásfokozó az omega 6..

Most mit írjak, beteg ember ne szólja le az egészségest, a paleóst? Szívbeteg se szóljon be húsevő, tökéletes keringési rendszerű felebarátjának, mert nem lenne sok alapja.

[link]

2012. nov. 28. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!