AZ omega3-6-9 olajkapszulaknak van kaloriatartalmuk?
mivel a zsiradék grammjában 9 kcal van, így 1200mg-ban megközelítőleg 11 kcal van...
Ha számolod a kalóriáidat, hogyhogy nem tudod ezt kiszámolni?
eszel x kalóriát, ami belefér a "kalória mérlegedbe".
ebben van 180 kcal gluténes gabona (teljes őrlésű) és kis joghurt.
Nem fogysz. Szerinted miért lesz? Mert hulladék kaját eszel? :O
Ha normális ételeket eszel (hús, zsír, zöldségek) akkor fogyni fogsz, ez egészen biztos. Amíg a kalóriákat számolod a minőség helyett, addig csak a szerencséden múlik.
nem keszulok vilagbajnoksagra de teny hogy a szalkasitas utolso fazisaban vagyok... 5% a zsirtomegem mar egy joideje es mivel nem viszek be eleg zsiradekot a szervezetembe arra gondoltam az omega kapszula jo megoldas lenne. amugy minden nap eszem tonhalat (sajat leben) de annak azt irja nincs zsir tartalma max fel gramm 100gonkent szerintetek akkor mennyi kapszulat vegyek be naponta mert azt irja hogy 3x1et de en arra gondoltam csak 2x1et szednek...
17L 177cm/50kg
Ennyi. Nő 5%-on.
Nincs több kérdésem, ez már nem egészséges. Ennyivel férfiak már versenyre mehetnek (kb.) mit akarsz 5% testzsírral? Elvileg így még menzeszed sem kéne hogy legyen.
Ha 5% testzsíron vagy, már régen nem menstruálsz...
De ha nem mész versenyre minek vagy 5% testzsíron?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!