Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » AZ omega3-6-9 olajkapszulaknak...

AZ omega3-6-9 olajkapszulaknak van kaloriatartalmuk?

Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 21:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Minden olajkapszulának van kalória tartalma.
2012. nov. 27. 21:41
 2/13 A kérdező kommentje:
es magas? 1200mg os mennyi lehet?
2012. nov. 27. 22:08
 3/13 anonim ***** válasza:
Jesszus úr isten, már elnézést.Nem ennyin fog múlni az életed, szerintem szabadulj meg a kalóriaszámlálástól, főleg ettől a nagyon durva mértékűtől.Ez már egy népbetegség.Ne akarj evési zavarokat összeszedni, inkább élvezd az életet.
2012. nov. 27. 22:09
 4/13 anonim ***** válasza:

mivel a zsiradék grammjában 9 kcal van, így 1200mg-ban megközelítőleg 11 kcal van...

Ha számolod a kalóriáidat, hogyhogy nem tudod ezt kiszámolni?

2012. nov. 27. 23:04
 5/13 anonim ***** válasza:

eszel x kalóriát, ami belefér a "kalória mérlegedbe".

ebben van 180 kcal gluténes gabona (teljes őrlésű) és kis joghurt.

Nem fogysz. Szerinted miért lesz? Mert hulladék kaját eszel? :O

Ha normális ételeket eszel (hús, zsír, zöldségek) akkor fogyni fogsz, ez egészen biztos. Amíg a kalóriákat számolod a minőség helyett, addig csak a szerencséden múlik.

2012. nov. 28. 01:09
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
a kérdező valószínűleg a fitnesz modell világbajnokságra készül,uh gondolom ezért aggódik a legkisebb bevitt cal miatt is,mert a szálásító diéta utolsó fázisában jár.
2012. nov. 28. 02:41
 7/13 A kérdező kommentje:

nem keszulok vilagbajnoksagra de teny hogy a szalkasitas utolso fazisaban vagyok... 5% a zsirtomegem mar egy joideje es mivel nem viszek be eleg zsiradekot a szervezetembe arra gondoltam az omega kapszula jo megoldas lenne. amugy minden nap eszem tonhalat (sajat leben) de annak azt irja nincs zsir tartalma max fel gramm 100gonkent szerintetek akkor mennyi kapszulat vegyek be naponta mert azt irja hogy 3x1et de en arra gondoltam csak 2x1et szednek...

17L 177cm/50kg

2012. nov. 28. 09:47
 8/13 anonim ***** válasza:

Ennyi. Nő 5%-on.

Nincs több kérdésem, ez már nem egészséges. Ennyivel férfiak már versenyre mehetnek (kb.) mit akarsz 5% testzsírral? Elvileg így még menzeszed sem kéne hogy legyen.

2012. nov. 28. 10:16
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha 5% testzsíron vagy, már régen nem menstruálsz...

De ha nem mész versenyre minek vagy 5% testzsíron?

2012. nov. 28. 12:30
 10/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a felvilagositast magamtol nem eszleltem volna... Amugy meg csak igy tetszem magamnak mar egy eve csak zoldseget eszem koretnek szoval csak annyi szenhidratot meg ami a turoban van annyit fogyasztok zsirt ugyszinten csak amennyi egy csirkemellbol vagy egy tonhalkonzervbol bejohet... Ennyi
2012. nov. 28. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!