Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A sertéscombot el lehet...

A sertéscombot el lehet valahogy készíteni, hogy ne legyen nagyon sok kalória/zsír?

Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 21:14
 1/9 anonim ***** válasza:
akkor sok a kaloria ha tobbet eszel mint ait felhasznalsz, fozdd meg aztan grillezd, vagy lenyegtelen hogy készited el, ugyis fehérjét tartalmaz, az meg jo dolog, a zsír is kell a zsirban oldodo vitaminok miatt, ami nem kell aza szenhidrat!!!
2012. nov. 25. 21:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
A disznóhús alapból egy zsírosabb hús. Ez ellen nem lehet mit tenni. Viszont inkább grillezd/párold, mint zsírban süsd.
2012. nov. 25. 21:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:

Nincs benne nagyon sok kalória, akárhogy készíted el. Csak nem kell belőle kilószámra fogyasztani. A benne, rajta levő zsírtól lesz jó ízű a húsa.

Sőt, a hízott baromfi húsa is jobb, mint a soványé.

2012. nov. 25. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:

Sütheted zsírban is, ha elég körítést eszel hozzá.

Csak ma divat azt állítani, hogy sok benne a kalória, meg egészségtelen stb.

A régiek sokkal több zsírosat, szalonnát ettek, mint ma szokás. Még sem lett tőle semmi bajuk.

2012. nov. 25. 21:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:

tárkonyos raguleves májjal

zöldséges rizseshús

egyben sült sertéscomb gombával, répával, borsóval

rakottkáposzta, brokkoli, karfiol joghurttal, sovány sajttal

palócleves

túróval és petrezselyemmel töltött sertéscomb

uborkás-borsos tokány zöldséges rizzsel

2012. nov. 25. 21:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:

Miért nem akarsz sok zsírt enni?


Az világos, hogy miután amcsiban kitalálták a zsírszegény táplálkozási ajánlásokat, nagyságrendekkel megnőtt az elhízás, szív-érrendszeri betegségek előfordulása? Erős összefüggés van ám a kettő között :D

2012. nov. 25. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a receptötleteket.


Sertéscombot sosem készítettem még másképp, csak zsírban kisütve. Holnapra pedig nem nagyon van más itthon. De írtátok a párolást, remélem úgy is finom lesz. :)

2012. nov. 25. 21:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Felszeletelem vastagabb szeletekre,befűszerezem és sütőzacskóban sütöm meg. Nagyon finom és sztem egészséges is,mert nem raksz hozzá semmi zsiradékot,a saját zsírjában sül meg.
2012. nov. 26. 08:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
Továbbra is fenntartom a véleményt, hogy a zsírfóbia vezetett többek között a mai beteges, egészségtelen zsírszegény táplálkozáshoz, a zsírban sütésről rossz dolgot nem lehet mondani. Telített zsírokból nem keletkeznek hő hatására egyéb zsírsavak (mint a növényi olajokban) tehát jobban bírják a sütést. Nincsen vele semmi gond..
2012. nov. 26. 08:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!