3napja nincs székletem. Lehet ezért nem fogyok?
Lehet bizony!
Igyál emésztést segítő teát, és masszírozd a hasadat! Guggoljál le úgy, hogy a sarkad is lent van, üldögéljél ebben a guggolásban kicsikét! Az öklödet beteheted így a jobb combhajlatod fölé 1-2 percre.
Azután tornázz kicsit, olyan mozdulatokkal, amikkel érzed, hogy mozgatja a beleidet.
Gluténmentesen eszel? Tejmentesen? (ezek a cuccok okoznak ám ilyen bajokat, meg rosszabbakat is.)
Eleve, eszel eleget? Elég zsírt, húst, eszel rendesen zöldséget? Nagyon gyanítom, hogy nem :)
Azért írtam az elsőt, mert én táplálkozással nem tudtam segíteni semmit rajta, csak a gyógyteákkal azok közül, amit táplálkozásnak lehet nevezni.:)
6-7 liter folyadék naponta és edzés nálam megvolt, és a hasi erőlködés talán még árt is a témának, úgy vettem észre.
Bizonyos teák, egyetértek (gyógynövények megfelelően használva nagy segítségek az életben).
Tejet próbáld meg elhagyni, (legalább egy időre) és stimuláld annyival az emésztésedet, hogy egyél rendszeren zsírt. Kell az az epehólyag ürüléséhez, az emésztő enzimek kiválasztásához. Jóval több kell, mint amennyi zsír a sovány csirkeciciben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!