Miért nem fogyok?
Figyelt kérdés
65 kg vagyok 169 cm magasság mellett. Nagyon zavar, mert 3 éve még 57 kg voltam. Szeretnék lefogyni, de a diétákkal semmire sem megyek. Most az megy, hogy számolom a kalóriákat, eszek mindent. Cukrot igyekszem édesítővel helyettesíteni. Egy termogenikus zsírégetőt is használok, amit a mozgás előtt 1 órával kell bevenni, mégsem csökken a súlyom már lassan 2 hete. Minden este 1 órát futok, gyorsan sétálok és lépcsőzök. Kérlek ne különféle speciális étrendeket írjatok, mert nem tudom betartani őket. Szüleimmel élek, illetve nagyon költségesek, nincs rá pénzem. 22l2012. nov. 24. 17:38
1/5 anonim válasza:
ha ennyi feljött,akkor kajára csak van lóvé.
a napi szénhidrátot felezd meg,és estére ne is egyél ch-t,csak valami fehérjét,hús,tojás,túró.
2/5 A kérdező kommentje:
Azért jött fel, mert abbahagytam a profi szinten történő sportolást. Nem, hogy nem fogyok, hanem hízok. 63 voltam, mikor elkezdtem az 1 órás esti futást...
2012. nov. 24. 17:53
3/5 anonim válasza:
Én pont ugyanilyen paraméterekkel vagyok, bár már 41 éves. Akkor szoktam fogyni, ha délután már csak virslit, sonkát és savanyú káposztát eszek hetekig. Nasinak körtét, almát, mandulát. De aztán mindig megunom ezt és újra fagyi, chips ilyenek, és hát ugyanúgy visszajön a súlyom. Szóval a délutáni szénhidrát kerülése segíthetne, de ha ilyen az alkatod, jobb ha inkább elfogadod, és azon próbálsz igyekezni, hogy ezt a súlyt tartsd meg később is.
4/5 A kérdező kommentje:
Én egyáltalán nem eszek kenyeret, krumplit, pékárut, stb. Nagyon ritkán... Nem értem, hogy miért van ez, de nagyon frusztrál.
2012. nov. 24. 18:15
5/5 anonim válasza:
akkor az pl,hogy a profi sportolók a napi 6-8 órás edzések alatt elégetnek napi 5-6000calt.
az 1 órás kis kocogásod meg levisz kb 3-400calt.
a kaja ugyanannyi tegyük fel,innen meg eléggé egyszerű a képlet,hogy több a bevitt tápanyag,mint amennyire szüksége van a testnek,ami felesleg formájában meg is jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!