Ilyenkor mi lesz?
Sziasztok!
Nekem egy olyan problemam lenne, hogy allandoan ehes vagyok, es ezt egeszsegesen zoldsegekkel probalom kontrollalni na de pl ma:
1.3x abonett 3x csirkemellsonka(3x28kcal) 250g natur joghurt(100g/55kcal) 10dkg kaposzta 30dkg 'mushy peas' (10dkg 80kcal)
2.6db kis repa
3.13dkg natur csirkemell
4.600g joghurt (100g/40kcal)
5.40dkg!!! ecetescekla (100g/44kcal)
6.10dkg natur csirkemell 10dkg kaposzta
es van olyan nap amikor kepes vagyok megenni egy egesz fej kaposztat egyben ami majdnem 300kcal es igaz tele vagyok de csak tomom es tomom magam :( mi van akkor ha zoldsegbol viszek be tul sok mennyisegu szenhidratot? mert pl ezek a zoldsegek mind cukrot tartalmaznak ugye:(
Jah es meg egy kerdes: laktozerzekeny vagyok de nem foglalkozom vele es pl a joghurtot is siman eszem akkor most a szervezetem nem bontja le azt a cukrot? vagyis kevesebb kaloria marad bent vagy ennek van valami jelentosege?
mar egy eve igy etkezem es meg vagyok teljesen igazabol nem is kivanok semmi mast. Igen teny hogy egyhangu az etkezesem de egyaltalan nincs igenyem masra:)
de akkor ha jol elrtelmezem mindegy hogy mennyi zoldseget eszem akkor is ha ez kaloriatobbletet jelent a nap vegere?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!