Ha a legtöbben a felesleges víz megszabadulástól fogynak le, akkor én nem tudok majd lefogyni ha egy nap 1-1,5 folyadékot iszom?

Hát, én erre azt tudom mondani, hogy mostanában nagyon-nagyon szomjas vagyok, rengeteget iszom...
Amióta ez van, közel 2 kilóval nőtt a súlyom, pedig centire semmi sem változott, nem is eszem se többet, se mást, mint eddig, nem is mozgok kevesebbet...
Azon kívül, hogy több (sima vizet) iszom, semmi sem változott, és híztam két kilót. :(
Próbáltam visszafogni az ivást, de meghalok, olyan szomjas vagyok. WC-re nem járok többet... Nem is értem. :S
Szóval: a súlyod lehet, hogy akkor több marad, de centire ettől még fogyhatsz! Legalábbis nekem ez a meglátásom.

Van abba valami hogy a víztől vagy nehezebb, de nem mindegy hogy naponta mennyit iszol, és milyen időközönként.
Naponta minimum 2 liter vizet kellene meginnod, de nem egyszerre hanem elosztva úgy hogy felkeléstől, lefekvésig legyen meg, ne egyszerre igyál meg mondjuk 1 litert ha nem muszáj mert attól viszont lehet, hízni mert a szervezeted nehezebben dolgozza úgy fel, plusz a vesédnek sem tesz jót.
Mindenképp igyál meg minimum 2 litert naponta, de úgy ahogy mondtam, és tornázz, plusz a kajádat is úgy oldd meg ha van erre lehetőséged hogy többször de keveset, a folyadék ugye jobban fellazítja a kajádat és akkor gyorsabb lesz az emésztésed is, de ne úgy csináld hogy amikor megebédelsz akkor rögtön iszol, vagy kaja közben iszol, mert akkor ugye jobban hízol, mert a víz vagy egyéb más folyadék a kajából lebomló anyagokkal együtt raktározódik benned és persze hogy benned marad. Kajálás után kb fél óráig ne igyál ha nem muszáj, utána már ihatsz és akkor nem marad benned.

Attól is függ hogy mennyi só van benned ami megköti, de az hogy a mérleg többet mutat, az nem feltétlen baj hiszen nem zsírként rakódik le a szervezetetbe. Felkelés után rögtön mehet egy pohár víz. Naponta minden 20 kg-ra kéne inni egy liter vizet minimum.
Kifogod pisilni nem gáz, sőt jót tesz, legalább dolgozik a veséd.Elvileg óránként 0.5 liternél nem tud többet feldolgozni a szervezeted, tehát ha többet iszol egyszerűen kipisiled, ezért kell elosztani.

rosszul tudod.
a legtöbben a testzsír leadása miatt fogynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!