21/24 anonim válasza:
Én is 65 kiló voltam 170-hez, nem vészes, a barátomnak úgyis tetszettem... Nem volt gondom úgy sem a srácokkal. Most nyáron sportolással sikerült lemennem 56-ra, már húzza a száját, hogy ne fogyjak tovább... 170-hez 53 kilós lány már vékonyka! Szóval nem rossz a 65, ha jól érzed magad így a bőrödben, a kisugárzásod a fontos.
22/24 anonim válasza:
én 175 vagyok,62 kg.
Nem vagy kövér,bár én a helyedben egy keveset leadnák.De hangsúlyozom:így sem vagy dagi :)
23/24 anonim válasza:
Nekem is kb. ezek az adataim mint neked, es 5- 10 kg fogyas a cel. Persze allitolag igy is nagyon jol nezek ki es jo az alakom is. De a kis sunyi zsirparnakat ok nem latjak, csak en amikor meztelenul nezem magam a tukorben! Mondjuk nincs mindehol, meg elegge izmos is vagyok. Ha kuldesz nekem egy kepet, en megmonodm neked oszinten, de azert foleg a sajat izelesedet tartsd szem elott. En 54 kg osan mar nagyon sovany voltam, 58 kg volt kb a tokeletes szamomra. es 169 cm vagyok, de eros a csontozatom is, lehet azert.
24/24 anonim válasza:
Én 170 centihez 53 kilósan éreztem magam a legjobban. Most 56 vagyok, de nem zsírban, hanem izomban szedtem fel, popsi-láb téren, viszont szerintem 1-2 kiló még van honnan lejöjjön.
Szerintem 15 évesen 170 centihez kb 55-58 kiló között kéne lenned, többnek nem. (nekem is nehezek a csontjaim, ez nem kifogás:)))) Mondjuk a 60 is jó, a 65 picit már husisabb, de nem feltétlenül baj az különben, mindenesetre több ne legyél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!