Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 160 cm vagyok és 56 kg....

160 cm vagyok és 56 kg. Mennyit kéne fogynom?

Figyelt kérdés

A fenekemen és a combomon van felesleg... A csípőcsontom széles, sajnos örököltem... Szóval ott mindenképp vastagabb maradok :S De milyen gyakorlatot végezzek, hogy mégis menjen le egy kicsi?

17/L

2009. aug. 15. 10:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
kb. 5 kg és futás.
2009. aug. 15. 10:53
 2/9 anonim ***** válasza:
6%
16 kilót...
2009. aug. 15. 10:57
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az 1. válaszolónak!

2.: 16 kg-ot? ... :S

2009. aug. 15. 10:59
 4/9 anonim ***** válasza:
nehogy hallgass rá! én is 160 cm vagyok, de én 41kg, és már nagyon undorítóan nézek ki. minden csontom kilátszik:S
2009. aug. 15. 11:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annyit fogyjál, amennyivel jól érzed magad. Ne dőlj be mindenféle táblázatnak, hogy ha .... cm vagy, akkor ... kg legyél. Mindenkinek más az alkata, a csontozata. De kérdésedre válaszolva, így látatlanban szerintem egy 4 kg-t kellene fogynod. Gyakorlatok: Norbinak van egy 6 perces derékkarcsúsító programja (sok törzshajlítás, és twistelés van benne) azt minden nap + oldalsó hasizom. Én szoktam hullahoppoz-ni szórakoztató és hatásos (azt javaslom vegyél egy sima karikát, és azt töltsd meg mondjuk rizzsel).
2009. aug. 15. 11:50
 6/9 anonim ***** válasza:

6 kg a max:)Szerintem a 2. is ezt akarta írni csak becsúszott az 1-es:)

Én az úszást tudom javasolni:)És ne szégyelld a széles csípőt,mert az igenis nőies:)

2009. aug. 15. 12:15
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
szerintem semennyit, hanem inkább járj rendszeresen futni, táncolni, mozogni. max 2-3kg, ha tényleg úgy érzed, hogy fogynod kell, de ne többet, mert túlsúlyod egy gramm sincs:)
2009. aug. 15. 13:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Ehhez fogyó egyátalán nem kell, csak edzés.

Nekem is deréktól lefelé vannak gondok, ezért krémezem, majd bemelegítésként 30-40 perc torna (lábemelgetés, leg magic) és ha van erőm, bickli

2009. aug. 15. 15:14
 9/9 anonim válasza:
Futás,bicikli jó mindeggyikre,amúgy sztem pont jó vagy így ;)
2010. máj. 18. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!