Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek 43 kg/164 cm -hez...

Szerintetek 43 kg/164 cm -hez normális, vagy kövér?

Figyelt kérdés
18 éves csaj vagyok és anorexiás voltam,vagyok,de 34 kg-ról szedtem fel ennyit.Akit megkérdezek,vagy azt mondja,hogy kórosan sovány vagyok még mindig,vagy azt,hogy normálisan nézek ki és nem kell rám több.Most melyik az igaz?
2009. aug. 14. 20:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%

Utolsó voltam, ez lemaradt.

Ha bizonytalan vagy, itt kiszámíthatod a testtömegindexedet: [link]

2009. aug. 14. 21:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Higyj a környezetednek! Miért akarnának neked rosszat? Miért mondanának olyat, ami nem igaz? Ha te magad is tudod, hogy beteg voltál, akkor tudnod kell, hogy sajnos nem reálisan látod magadat. Nem fogynod kellene, hanem hízni, de tudom, hogy ezt nehéz a helyzetedben megértened. De higyj másoknak! Kérdezd meg a szüleidet, akik őszinték veled és jót akarnak neked. Ők meg fogják mondani az igazat és azt kövesd.
2009. aug. 15. 00:11
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Beírtam az adataidat a kalkulátorba, és ezt adta ki:

"Az Ön testtömeg-indexe alacsonyabb a normálisnál. Ha ez csak kisebb mértékű, talán még előnyösnek is látszik, hiszen a karcsúság sok férfi szemében vonzó. A modellek képviselte, szinte kóros soványság azonban nem egészséges, az ő testtömeg-indexük legtöbbször jóval 18 alatt van (a tiéd még 16 sincs, ami nagyon alacsony!!), amely már középtávon is egészségügyi kockázatot jelent!

Nyilván Ön is tudja ezt magáról, netán ismerősei is felhívták a figyelmét arra, hogy érdemes lenne pár kilogrammot magára szednie. Természetesen elképzelhető, hogy génjeinek, csontozatának köszönhetően Ön alapvetően ilyen alkat, de érdemes tudnia, hogy a táplálkozással összefüggésbe hozható betegségek kockázata az Ön esetében nem alacsonyabb, sőt magasabb, mint a normál testtömeg-indexű embereké.

A túlzott soványságot táplálkozási zavarok, anorexia nervosa, étvágycsökkenés is okozhatja, ezen esetekben mindenképpen forduljon szakorvoshoz. Amennyiben az elmúlt fél éven belül hirtelen súlycsökkenésen esett át, keresse fel háziorvosát!..."

[link]

Ha nem hiszel másnak, akkor itt van ez. Ez nem hazudik.

2009. aug. 15. 09:48
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,abban maradtam,hogy akkor 'majdnem'jó vagyok.Amúgy 34 kg voltam,igaz,hogy csak 1 napig ,emrt utána vittek be a kórházba,de 35 több hétig.
2009. aug. 15. 17:51
 15/15 anonim válasza:
2009. aug. 20. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!