Mit válasszak? Mell vagy izmos test/fenék?
" érezni, hogy a háj alatt kemény izom van, ami a feneket illeti"
Ezt imádják a pasik. Formás, mert izmos, de van rajta puhább fognivaló, szóval nőies, főleg, ha a derekad is megvan hozzá.
Izmosodj, de 49 kilóból semmiképp ne fogyj!
áldozd be a cicit.
a mell az nektek nőknek a mániátok ennyire.
egy a lényeg,hogy ne lógjon.
ha nem lóg,akkor mérettől függetlenül jó.
nekünk/nekem a lényeg a feszes,felesleges zsír nélküli test,egyenes tartás.
amúgy meg a macrolane injekció nem olcsó,de ha zavar a dolog,akkor lehet egy jó megoldás ilyesmire.
Én vmikor úgy döntöttem, hogy fogyok+izmositok picit és nem gondoltam akkor a mellemre.. hát fel is szívódtak a zsírszövetek rendesen az amúgy is kis mellemből.. bár akkor is feszes volt, de most kb. deszka lettem. Sztem nem kell mondani, hogy megbántam hiszen egy nőnek a melle az igazi nőiessége.. úgyh csak azt mondom fontold meg jól!
Szerintem csak erősíts de semmikepp ne fogyj!
L
ha engem kérdezel akinek majdnem a D kosár is kicsi volt az amúgy is 75ös hátamhoz...azóta lefogytam rendesen sporttal meg diétával és már ott tartok hogy mindjárt a B-s melltartó is nagy lesz...de a fenék részemen még mindig van mit alakítanom pedig már 34es méret vagyok és a testzsírom is jó már...
de így visszagondolva sajnálom hogy nem álltam meg 5-6 kilóval előbb :( most már mellre nem tudok visszahízni, úgyh inkább erősen súlyzózok és tömegelő étrendet tartok
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!