Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lipo lézeres kezelésen volt...

Lipo lézeres kezelésen volt már valaki? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2012. nov. 13. 00:21
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Eddig senki sem kapott Nobel-díjat fogyasztó kezelés feltalálásáért. Pedig kapnának, ha létezne ilyen.
2012. nov. 13. 13:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt miből gondolod? Voltál már és nem használt? :D
2012. nov. 13. 23:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha én elmennék minden átverő kezelésre, amit 7 milliárd leleményes ember ki tud találni, akkor vajon milyen egyenleg lenne a bankszámlámon, euróban mondjuk és persze hitelről beszélünk (negatív összegről).

Nem kell cukros, szénhidrátdús, tejes gabonás szemetet enni, ha meg ilyeneket akarunk akkor el kell fogadni, hogy betegek és zsírosak leszünk. Erről más még nem született, aki azt állítja hogy majd speedfittel, flabélossal lézerrel vagy ultrahanggal lehet olcsó-drága szemetet enni és karcsúnak vagy egészségesnek lenni, az sajnos ott hazudik az arcodba, szemrebbenés nélkül :(

2012. nov. 15. 11:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem, akkor Te semmiben nem hiszel. Nem próbáltad, de nem is hiszel benne... Világos! Még jó, hogy nem vagyunk egyformák...! Mellesleg nem eszem szemetet. Se cukrosat, se szénhidrátot, csak bizonyos mennyiségben amennyi muszáj... Nem vagyok se beteg, se zsíros! :D
2012. nov. 16. 07:56
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem vagy zsíros, akkor nem teszel fel ilyen kérdést.

Hit nem szükséges a racionális ember életében.

Én sok embernek segítettem már, akik fölösleges időt, pénzt áldoztak a hitükre, és eljártak valami csodafogyasztó kezelésre. Beállhatsz a sorba, nem lennél vele különlegesebb másoknál.

2012. nov. 16. 10:04
 6/6 A kérdező kommentje:
nem vagyok zsíros! Amúgy meg ha azt a kérdést teszem fel, hogy hiszel-e az UFO-kban akkor az azt jelenti, hogy UFO vagyok vagy, hogy hiszek bennük? :D Érdeklődtem a dolog iránt, hogy próbálta-e már valaki! Milyen sorba álljak be? Hogy segítettél másoknak? Ezzel foglalkozol? kb. 5-6-7 kg-t kéne még leadnom, akkor lennék elégedett! Már amennyire lehet!
2012. nov. 16. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!