Lipo lézeres kezelésen volt már valaki? Mik a tapasztalatok?
Ha én elmennék minden átverő kezelésre, amit 7 milliárd leleményes ember ki tud találni, akkor vajon milyen egyenleg lenne a bankszámlámon, euróban mondjuk és persze hitelről beszélünk (negatív összegről).
Nem kell cukros, szénhidrátdús, tejes gabonás szemetet enni, ha meg ilyeneket akarunk akkor el kell fogadni, hogy betegek és zsírosak leszünk. Erről más még nem született, aki azt állítja hogy majd speedfittel, flabélossal lézerrel vagy ultrahanggal lehet olcsó-drága szemetet enni és karcsúnak vagy egészségesnek lenni, az sajnos ott hazudik az arcodba, szemrebbenés nélkül :(
Ha nem vagy zsíros, akkor nem teszel fel ilyen kérdést.
Hit nem szükséges a racionális ember életében.
Én sok embernek segítettem már, akik fölösleges időt, pénzt áldoztak a hitükre, és eljártak valami csodafogyasztó kezelésre. Beállhatsz a sorba, nem lennél vele különlegesebb másoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!