Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A fogyasztó káposztaleveshez...

Bibi05 kérdése:

A fogyasztó káposztaleveshez kelkáposzta kell?

Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 19:43
 1/2 anonim ***** válasza:
alapból sima káposztával van, de valahol olvastam kelkáposztás verziót is. amúgy meg ne csináld, mert szörnyű, ha abbahagyod, min. a duplája jön vissza. olvasgass, itt nagyon jól leírják páran, hogyan is kell(ene).
2009. aug. 11. 19:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, már mindkettő káposztás létezik, de a sima az eredeti.

Egyébként a káposzta-félék puffasztanak, nem is értem, hogy lehet ilyen kitalálni, ezt azért írom, ha hírhedt káposztaleves diétára készülsz.. Aki kipróbálta, mind azt írja, hogy három nap után csak rágondolt a káposztára és rosszul lett, sokkal több jött vissza utána.

Na meg egy csomó normális tápanyagot, meg vitamint megvonnak a szervezetüktől...

Egyébként, ha van is benne valami, hogy negatív kalória vagy mi, nekem nem éri meg a "durrogtatást"...

2009. aug. 11. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!