Mit csinálok rosszul?!? 1 hete "fógyókurázom" (bár szerdán bevágtam 5 nagy szelet cukor tortát, ) Délelött általában csak gyümit vagy RITKÁN valami lightos (pl.1 főtt tojás)
Ebédre általban halat, vagy spenotot vagy valami egészségeset ettem. Mindig osk zöldséggel. és vacsira is valami lazá, dinnyét, vagy sima zöldségleveset stb. a Baj az hogy .egyre gyengébnek érzem magam, rossz a közérzetem, Naponta 5X pisilek, de nincs székletem. Változás nem történt ralytam de szerintem csk vizet vesztek. Minden nap futottam 30 percet.
15/L (181cm, 63kg)
Reggelire egyél többet, energiadúsabb dolgot, én reggelire simán eszem kenyeret is, vagy péksüteményt. Ez adja meg a nap többi részére az energiát. Az ebéded és a vacsorád jó, de egyél többször keveset. És egyél olyan dolgokat, amikben sok a rost. Reggeli müzli nagyon jót tenne, gyümölcsökkel, pl. szilva, sárgabarck, hasonlók. Ez is jó reggeli, és székleted is lenne. Ezen kívül igyál nagyon sokat, vizet vagy teát (cukor nélkül). És valamennyit jó lenne mozogni is. A 30 perc futás nem rossz.
Egy hét alatt viszont ne várj változást, majd egy hónap múlva nézd meg, ha ezeket mind betartod, hogy ment-e le 1-2 kiló. És az teljesen természetes, hogy egy hét alatt csak vizet vesztesz. Én március óta fogyózom, de laza tempóban, hogy ne menjen tönkre a bőröm. Most tartok a 10. leadott kilónál. Szóval meg lehet csinálni, csak türelem és kitartás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!