Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A barna rizst is készíthetem...

A barna rizst is készíthetem úgy, mint a fehér változatát?

Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 07:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én nem tudom milyen barna rizst kell 45 percig főzni, én zacskós barna rizst használok, és 15 percig főzöm!!!
2012. okt. 28. 11:55
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további válaszokat is!

A szakács hölgytől/úrtól kérdezem, hogy ő hogyan készíti a barna rizst? Párolt barna rizs érdekelne.

2012. okt. 28. 14:13
 13/13 anonim válasza:

Én úgy szoktam (barna rizs), hogy sós, forrásban lévő vízbe beleteszek 1 zacskót, (én zacskósat szoktam venni, de ki milyet persze) azt fél óráig benne hagyom és hagyom forrni. Ha letelt a fél óra, kicsit félre teszem, nem sokáig.. általában csak azért, mert közbe csinálom az ebéd többi részét vagy ilyesmi, aztán kiveszem a zacskót egy tálba és leöntöm róla azt a barnás vizet. Majd levágom a zacskó tetejét, egy lábosba (másik), beleteszem az előzőleg főzött rizsámat, teszek bele annyi vizet, épp-hogy ellepje, azután kis vegeta és addig főzőm, amíg el nem issza a levét. Nagyon finom lesz és egyáltalán nem kemény. Én nem szoktam megmosni úgymond, mert most zacskóval együtt meg mittom én.. úgyis kifőli az első "főzési áztatásnál" és egy másik vízben főzöm puhára.

Nagyon finom, én nagyon szeretem így elkészíteni. Olajat vagy margarint sem teszek bele. Minek... nem akarom, hogy olajos vagy zsíros legyen. :)

2013. jan. 27. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!