A túrót mivel ízesíthetném, hogy élvezetesebb legyen?
Figyelt kérdés
Önmagában nem szeretem, édesen természetesen igen, de vacsorára valahogy máshogy kellene...2012. okt. 26. 17:29
1/11 Mara Acoma válasza:
Folyékony édesítővel meg lehet próbálni szerintem, meg keverd össze reszelt almával.
2/11 anonim válasza:
Én fahéjat szoktam rászórni, vagy megcsinálom kefirrel körözöttnek(jóóó csípősen x3)
3/11 anonim válasza:
Igen, én is körözöttnek csinálnám meg, bár mi nem kefirrel szoktuk, hanem tejföllel, sóval, meg egy kis pirospaprikával. Az ismerőseim meg apróra vágott vöröshagymát is tesznek bele. Most meg is kívántam... :D
4/11 anonim válasza:
Én is tejföllel, sóval, törtpaprikával keverem el, és vagy zöldpaprikát eszek hozzá, vagy paradicsomot.
5/11 anonim válasza:
Én cukormentes lekvárt keverek bele.
6/11 anonim válasza:
Én proteinport keverek bele, azzal nagyon finom (persze jó ízű proteinnel, a Scitec-es whey prot. prof. isteni).
De édesítővel is szoktam enni.
A fahéj is jó ötlet, kipróbálom.
7/11 anonim válasza:
Sóval és fokhagymával nagyon szeretem.
8/11 anonim válasza:
én összeszoktam turmixolni valami gyümölccsel plusz édesítő és egy kis joghurt
9/11 A kérdező kommentje:
Hűha, hát tényleg köszönöm a rengeteg ötletet!Kipróbálgatom mindet, amit írtok.
2012. okt. 26. 20:16
10/11 anonim válasza:
Én egy kis tejföllel és édesítőszerrel (Süssina por állagú, jobb, mint a folyékony), reszelt citrom- v. narancshéjjal szoktam kikeverni. Ha van itthon bogyós gyümölcs, mehet bele az is. Van, h Norbis Update gyüölcsjoghurtal keverem össze. Akkor édesítő sem kell bele. Úgy is nagyon fini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!