Igen,de ha csak negyede olyan káros is, akkor is "káros". Akkor minek eszitek? Megmérgezitek magatokat!!! Normálisak vagytok???!!!
(Eléggé Paradox a helyzet)
Pont azzal foglalkozunk a napokban, hogy azért a legtöbb sajt mégsem jó alkalmanként SE. A tejcukor éppen kevés bennük az érlelés után, de csak a hosszan érlelt kemény sajtok nem váltják ki (vagy nem erősen) a tej hatásait. Azok a fehérjék és hormonok amelyek nekünk nem jók, úgy tűnik nagyon stabilak. A gyorsan erjesztett tejtermékek egyértelműen nagyon rossz hatásúak, összehasonlítva még nem láttam őket a tejjel, de nagy az inzulin emelésük, allergiás reakciókat is adják, egy hiperaktív kisfiúnak a teljes gabona/tej megvonás volt ami bevált.
Ugyan ez a tejsavó proteinnel, még az is hordozza a tej jellemzőit hiába a szűrés, enzimes változtatások, a problémás dolog még úgy tűnik bennük marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!