Használt már valaki Dimatrex zsírmágnest? Tapasztalatok?
A kitozán napjainkban vált népszerű testsúlycsökkentő kiegészítővé, mégpedig a gátlástalan reklámoknak köszönhetően, melyekben azt a réteget célozták meg, akik gondtalan diéta mellett akarták elkerülni az elhízást.
Ez a rostszerű kiegészítő elméletileg egyfajta zsírmágnesként működik; az emésztőrendszeren keresztüljutva tömegének 3-6 szorosának megfelelő zsírt szív fel, így segítve a zsír felhalmozódásának elkerülését. Míg felszínesen nézve úgy tűnik, ez a végső, a csodába illő megoldás a zsírvesztéshez, sajnos a kitozán a zsírral együtt magával viszi az egészségünk számára nélkülözhetetlen ásványi anyagokat és zsírban oldódó vitaminokat is. Lényegében a kitozán még azelőtt kimossa ezeket a tápanyagokat a testből, mielőtt azok fel tudnának szívódni.
Nem én írtam, bemásoltam és egyébként az általad említett termék fő összetevőjéről (hatóanyagáról, ha így jobban tetszik) írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!