Ez lehet az almaecettől?
Tévedések elkerülése végett:
nem fogyókúrázni szerettem volna, csak azért teszem fel itt a kérdést, mert többen használhatták már az ebben a témakörben válaszolók közt.
Mostanában elég stresszes a munkám, így gyakrabban előfordult napokig tartó székrekedés, amit egyszerűen utálok. Kedden voltam egy barátnőmnél, aki rendszeresen használ almaecetet, felajnlotta, hogy "bekever egy adagot" nekem is, az jót fog tenni. Használt is, viszont kedd estére gyomor csikarást, gyengeséget éreztem.
Azóta gyenge a gyomrom, iszonyú fáradékony vagyok, és mintha lázas lennék, de csak 37°C a hőm.
Orvoshoz a héten nem tudok elmenni.
Lehet az almaecet hatása ez? Valaki tapasztalt már ilyet? Köszönöm a válaszokat!
TaplalkozasHarcmuves
Most olvasgattam pár témában, és nem értem, miért vagy lepontozva, főleg a Norbi-termékek terén adott válaszaid lepontozását nem értem, csak az igazságot írtad le.
Nem mindenkinek tetszik az igazság (A)
(B) sok igazság van. Aki fogyott updéttel az isteníti az updétet, és még nem ismeri a káros hatását. Ő le fog pontozni engem, meg ócsárol stb. jó viselkedésminta.. intelligens :)
Én nyilván mást tanulok, tapasztalok mint mások, lehet hogy igazam van csak ezt most nehéz még megérteni. Azért köszönöm a kedves szavakat, jólesnek ám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!