Így mennyit fogok fogyni?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és szörnyen érzem magam,semmi nem megy.Tanulok ezerrel,órákig,és mégis mindig 1 vagy 2 lesz a dolgozatom..Magántanárhoz is járok,órán megy minden,de dolgozatban nem.Családi bajok is vannak,nem is érzem jól magam a bőrömben.Egyedül amiben tehetséges vagyok az az éneklés.Van rajtam 7 kg háj(géppel mérték),és nem érzem magam seninek.egy senki vagyok,emiatt nem eszek.Legalább akkor legyek vékonyabb.Ma egy tányér zöldbablevest meg egy szendvicset ettem,nem is kívánom a kaját,azt is azért ettem,mert majdnem elájultam.De nem akarom,hogy ellöttyedjek,ezért napi másfél órát eddzek(futás+kondi).Nagyon le fogok így fogyni?Tudom ,ez veszélyes,de nem bírok leállni..2012. okt. 24. 16:28
1/2 A kérdező kommentje:
lány vagyok
2012. okt. 24. 16:30
2/2 anonim válasza:
Szia
Nagyon sajnálom, hogy ilyen nehéz helyzetbe kerültél. A módszered sajnos nem jó, így csak legyengülsz, a jegyeid sem lesznek jobbak és nem is fogsz látványosan fogyni. Tudom, hogy sokan mondják, de tapasztalatból tudom, hogy gyors fogyáshoz a szénhidrátot kell csökkenteni (liszt, cukor, krumpli). Én 6 nap alatt 2,8 kg fogytam most. Pedig rendesen ettem (nem nagyon edzetem) csak nem ettem lisztes dolgokat (pl. kenyér, süti). Ebbe az 5 napba még egy-egy túró rúdi is belefért ebéd után. Az edzés jó, de csak heti 3x1 óra vagy napi 1/2 óra. A tested különben az izmot és a saját energia tartalékát használja nem zsírt éget. A tanulással is ez a helyzet hiába, a kevesebb néha több, az agyad elfárad, ezért már azt is elfelejted amit tudtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!