Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van értelme fogyásról szóló...

Van értelme fogyásról szóló blogot indítani?

Figyelt kérdés
Ismerek pár ilyen blogot. Szívesen indítanék én is, mert vannak recept ötleteim nekem is, stb. Szerintetek van értelme vagy felesleges időpocsékolás lenne?

2012. okt. 20. 19:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

van!

egyenlőre élvezhető a stílusod

2012. okt. 20. 21:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha másért nem magadért elkezdheted. Én úgy írtam mint egy naplót, vagy olvassák vagy nem, magamnak szól (nem a "kedves naplóm" stílusban)bár elég szép nézettsége lett. Lehet csak magamból indulok ki az ilyen hosszú posztot szerintem nem olyan sok ember olvassa végig
2012. okt. 20. 22:23
 13/15 A kérdező kommentje:
Lehet, bár ez csak az eddigiek elmesélése, több ilyen hosszú poszt nem hiszem, hogy lesz. Amúgy én úgy vagyok vele, hogy amit szeretek olvasni, abból minél többet akarok, amit meg nem azt akármilyen rövid, kínszenvedés. :) Megmutatod a blogod?
2012. okt. 20. 22:32
 14/15 anonim válasza:

Ha jól értem, akkor előbb elindítottad a blogodat, aztán megkérdezted, hogy van-e értelme? Ez gerilla marketing vagy kétségeid merültek fel?

Egyébként rengeteg ilyen van, de talán motivációt adhat elsősorban neked, másodsorban néhány odatévedt látogatónak. Én személy szerint inkább naplót írnék, hiszen nem mások kedvéért, hanem magamért akarok fogyni.

2012. okt. 22. 10:55
 15/15 A kérdező kommentje:
Egy ideje gondolkodom rajta, már vagy 10x elindítottam, de mindig letöröltem. Magammal vitatkoztam végig. Aztán inkább megkérdeztem.
2012. okt. 22. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!