Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 130-as pulzus, futás? Hogy is...

130-as pulzus, futás? Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Több helyen írtátok, hogy 130-as pulzus mellett kell futni, biciklizni stb... De miért?

A másik kérdésem, hogy a futás ténylegesen megmozgatja a hasat? Tehát azt tudom, hogy jó fogyókúrához... azt is tudom, hogy nincs helyi zsírégetés. Csak azt nem tudom, hogy futás közben "működik"-e a hasizom? :)

2009. aug. 7. 19:31
 1/3 anonim válasza:
100%
persze, hogy múködik. Próbáld meg, hogy egy helyben állsz, és derékszögben felemeled a lábad, mint futáskor. De ne popsiból, hanem hasizomból. Persze lábmunka kell főleg, meg a karlendítés, de a hasizom ami úgymond összeköti a felső meg az alsórészedet. Velem volt már úgy, h efy kiadós futás után a hasam meg a karom fájt a legjobban:D
2009. aug. 7. 20:49
 2/3 anonim ***** válasza:
130-as pulzos felett,átlép a kardió tartományba.Így nem zsírt égetsz,hanem izmot,mivel nagyon rövid idő alatt nagyot "ugrasz".Ha zsírt akarsz égetni,maradj a 130 alatt.
2009. aug. 8. 00:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat most már értem :D
2009. aug. 8. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!